Gratis fragt - Hurtig levering - 100% Tilfredshedsgaranti
0
HjemSpørgsmål og svarKlassiske navnemærker eller strygbare navnemærker?

Klassiske navnemærker eller strygbare navnemærker?

Alle vores mærkelapper fungerer godt på udstyr.

På tøj må man huske på, at klassiske navnemærker og Disney navnemærker skal sættes på vaskeanvisningen eller indsyede mærkelapper i tøjet for at sidde tilstrækkeligt fast. Findes ikke dette i tøjet, er strygebare navnemærker det bedste alternativ.

Både klassiske navnemærker, strygebare navnemærker og Disney navnemærker egner sig godt til:

Underbukser, t-shirts, stillongs, uld (købt i butik), bukser, trøjer, træningstøj, fleece, regnbukser, regnjakker, regnvanter, sydvest, jakker, huer, solhatte, caps, sko, tøfler o.l.

Strygemærker egner sig derudover bedst til:

Sokker, vanter, fingervanter og halstørklæder.

For hjemmestrikket tøj anbefaler vi at stryge mærkelappen på et tøjstykke og derefter at syge tøjstykket fast i tøjet.

Hvad er forskellen på klassiske navnemærker og strygebare navnemærker?

Klassiske navnemærker

Vores klassiske navnemærker blev lanceret i 2012 og kan have farvet tekst og baggrund, baggrundsmønster og farvemotiv. En pakke består af 120 lapper med klæbelim, og de kan benyttes både på tøj (vaskeanvisning) og udstyr. De tåler 60 grader i vaskemaskine, tørretumbler, rens, højeste temperatur i opvaskemaskinen, kogning, steriliseringsmaskine, mikrobølgeovn og 250 grader i stegeovn. Pris kr 179,-.

Strygebare navnemærker

Identiketter introducerede de strygebare navnemærker på det norske markedet i 1996. De er 30x13mm og har hvid baggrund med sort tekst og evt. motiv. Standardpakken består af 75 strygelapper og 75 klisterlapper. Strygemærkene tåler 90 grader i vaskemaskine, tørretumbler og rens. Klisterlapperne tåler højeste temperatur i opvaskemaskine, kogning, steriliseringsmaskine, mikrobølgeovn og 250 grader i stegeovn. Pris kr 159,-.

Identiketter kaldes ofte også mærkelapper, klisterlapper, klistermærker, tøjmærker, strygelapper, strygbare lapper, skolapper, smartlapper og meget andet. Farvelapper er strygefrie navnelapper, og nogen omtaler disse som farvenavnelapper.