Gratis fragt - Hurtig levering - 100% Tilfredshedsgaranti
0
HjemOm Bamse navnemærker

Om Bamse navnemærker

Vi har endnu et nydeligt tilskud til vores store samling af navnemærker – Bamse, verdens stærkeste bjørn! Den søde og hjælpsomme brune bjørn, som bliver super stærk når han spiser farmors honning, er supersød på navnemærkerne. Lige så sød er den ængstelige postmand Lille Hopsa og den kloge Ole Opfinder. Tag et kig på bestillingssiden og find din favorit.

Disse navnemærker er strygefrie og selvklæbende, og fæstes som et klistermærke. Trykket er meget slidstærkt, og tåler både vaskemaskine (60 grader), tørretumbler, opvaskemaskine, ovntemperaturer og kulde. Størrelsen på alle navnemærker i sættet er 30×13 mm.

Bamse mærkelapper til tøj

Bamse navnemærkerne skal, i lighed med alle vores strygefrie navnemærker, fæstes på vaskeanvisningen eller indsyede mærker i tøjet. Dette er vigtigt og må gøres for at undgå at vandet trænger ind gennem tøjfibrene og ødelægger limens klæbende egenskaber. Har du ikke vaskeanvisning eller indsyede tøjmærker (f.eks. i sokker, vanter og halstørklæder), anbefaler vi i stedet vores strygemærker.

Bamse mærkelapper til sko og udstyr

Navnemærkerne fungerer godt på sko og alt af udstyr, f.eks. på madkasser, drikkedunke, tasker, tøjdyr, sutter, legetøj, bøger, cykelhjelme, cykler og ski. På sko kan navnemærkerne fæstede både indeni og udenpå. Dette er på grund af den ekstremt slidstærke overflade. Det eneste du må huske på for udstyret som skal mærkes, er at overfladen er tør og ren før du starter.

Brugsanvisning

  • Fæst navnemærkerne på et rent og tørt sted.
  • På tøj må navnemærkerne fæstes på vaskeanvisningen eller indsyede mærker i tø Dette for at undgå at vandet trænger ind gennem tøjfibrene og ødelægge limens klæbende egenskaber.
  • Pas på at hjørnerne er klistret godt fast.
  • Vent 24 timer før vask.