Gratis fragt - Hurtig levering - 100% Tilfredshedsgaranti
0
HjemOm Gurli Gris navnemærker

Om Gurli Gris navnemærker

Gurli Gris navnemærker

Gurli Gris navnemærker

Gurli Gris, småbørns favoritten, kan nu endelig fås på navnemærkerne. Både Gurli, lillebror Georg og alle de morsomme venner kan fås på navnemærkerne. Det vanskeligste valg bliver nu at vælge den kombination du synes bedst om.

Gurli elsker at lege, klæde sig ud, besøge spændende steder, få nye venner og, ikke mindst, hoppe rundt i mudderet. Hun bor sammen med sin lillebror Georg, Mor Gris og Far Gris. Vores navnemærker genspejler den livsglæde, både i farver, baggrunde og positurer.

Navnemærkerne er strygefrie og selvklæbende, og fæstes som et klistermærke. De er meget slidstærke og tåler både 60 grader i vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine, ovntemperaturer og kulde. Størrelsen på alle navnemærkerne i sættet er 30×13 mm.

Gurli Gris navnemærker til tøj

Navnemærkerne med Gurli Gris skal i lighed med at vores strygefrie navnemærker fæstes på vaskeanvisningen eller indsyede mærker i tøjet. Dette er vigtigt og må gøres for at undgå at vandet trænger gennem tøjfibrene og ødelægger limens klæbende egenskaber. Har du ikke vaskeanvisning eller indsyede mærker i tøjet (eksempelvis sokker, vanter, og halstørklæder), anbefaler vi i stedet vores strygemærker.

Gurli Gris navnemærker til sko og udstyr

Navnemærkerne fungerer godt på sko og alt af udstyr, f.eks. madkasser, drikkedunke, rygsække, sovedyr, sutter, legetøj, bøger, cykelhjelme, cykler og ski. På sko kan navnemærkerne fæstes både inden i og uden på, dette på grund af den ekstreme slidstærke overflade. Det eneste du må huske på for udstyret som skal mærkes, er at overfladen du ønsker at fæste navnemærkerne på, er tør og ren før du starter.

Brugsanvisning

  • Fæst navnemærket godt på et rent og tørt sted.
  • På tøj skal navnemærkerne fæstes på vaskeanvisningen eller indsyede mærker i tøjet. Dette er for at undgå at vandet trænger gennem tøjfibrene og ødelægger limens klæbende egenskab.
  • Pas på hjørnerne er klistret godt fast.
  • Vent 24 timer før vask.