Gratis fragt - Hurtig levering - 100% Tilfredshedsgaranti
0
HjemOm Klassiske navnemærker

Om Klassiske navnemærker

Strygefrie navnemærkater

Strygefrie navnemærkater

Strygefrie navnemærkater til tøj og udstyr – ingen strygning, fæstes med et fingertryk!

Vores klassiske navnemærker blev introduceret i august 2012. Med det legende design og enkle påføring, blev de hurtigt vores mest populære navnemærker. Den position har de holdt siden, og vi kan godt forstå hvorfor.

Disse fine navnemærker klistres enkelt på det som skal mærkes, har et slidstærkt tryk, sidder godt og ser desuden fantastiske ud! I tillæg sparer de dig for tid, tid som du i stedet kan bruge på børnene eller på andre hyggelige gøremål.

Klassiske navnemærkater kan bruges til ALT, tøj og sko inkluderet, men vær nøje med at følge brugsanvisningen. De tåler 60 grader i vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, ovntemperaturer og kulde. Størrelsen er 30×13 mm.

Strygefrie navnemærkater til tøj

De klassiske navnemærker klistres på vaskeanvisninger eller tøjmærker i tøjet. Dette gøres for at undgå at vandet trænger ind gennem tøjfibrene og ødelægger limens klæbende egenskab. For sokker, vanter og andre typer tøj uden indsyede tøjmærker, anbefaler vi strygelapper i sort/hvid.

Strygefrie navnemærkater til sko og udstyr

De klassiske navnemærker kan bruges på alt udstyr, og de fungerer også fint til sko. Den slidstærke overflade gør at du kan fæste mærkelappen på indersiden af skoen hvis du ønsker.

Fantastiske farver

Vores klassiske mærkelapper kommer i fantastiske farver og mønstre! Valgmulighederne er mange og kombinationerne af farver, motiver og skrift uendelige. Her er det smag og behag som afgør. Nye mønstre og motiver i kontinuerlig udvikling og vi tager gerne imod indspil og tips fra dig. Måske er det dit designønske som er en af nyhederne næste gang.

Brugsanvisning

  • Mærkelappen klistres på et rent og tørt sted.
  • TØJ: mærkelappen klistres på vaskeanvisning eller tøjmærke.
  • Pres mærkelappen godt fast til underlaget, pas specielt på hjørnerne.
  • Vent 24 timer før vask.