Gratis fragt - Hurtig levering - 100% Tilfredshedsgaranti
0
HjemOm Minilapper til miniting

Om Minilapper til miniting

Minilapper til miniting

Minilapper til miniting

Nu kan du mærke selv de mindste ting! Disse supersøder mærker er perfekte til hårspænder, farveblyanter, værktøj, legoklodser og alt andet i småt format. I tillæg fungerer de perfekt på tøj og sko hvis du ønsker.

Minilapper er både supersøde og superpraktiske! Du kan vælge blandingspakker med farverige paletter eller enkeltpakker med din favoritfarve. Navnemærkerne er så små og søde at vi kun tillader en linje tekst, men med navn og telefonnummer på mærkerne, får du tydelig vist at tingene tilhører dig.

Som de fleste af vores navnemærker, er også disse strygefrie og selvlæbende. De tåler 60 grader i vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, ovntemperaturer og kulde. Minilapperne er 16×6 mm store og består af 175 mærker pr pakke.

Minilapper til tøj

Minilapperne kan fint bruges til tøj. Husk bare på at disse skal fæstes på vaskeanvisningen eller indsyede mærker i tøjet. Med disse praktiske lapper kan du nu enkelt mærke de aller mindste tøjmærker, som gerne findes i handsker eller på mindre stykker stof. Forsat anbefaler vi strygemærker hvis du har tøj uden indsyede tøjmærker.

Minilapper til sko og udstyr

Minilapper kan bruges til alt af udstyr, og de er ekstra perfekte for småting som hårpynt, små stykker legetøj, værktøj, skolesager osv. Lad børnene hjælpe med til at mærke blyanter, farver, linealer, viskelæder og alt andet som findes i penalhuset. Det er ikke bare sjovt for dem, men mærkningen går også dobbelt så hurtigt. Og vigtigst af alt; chancen for at man mister tingene bliver væsentlig mindre med en praktisk minilap.

Brugsanvisning

Det vigtigste at tænke på når man skal fæste minilapperne, er at fladen den skal fæstes på er tør og ren. På tøj skal minilapperne fæstes på vaskeanvisningen eller indsyede mærker i tøjet. Disse skal også være tørre og rene. Minilapper klistres enkelt på som et klistermærker.