Gratis fragt - Hurtig levering - 100% Tilfredshedsgaranti
0
HjemOm Mumi navnemærker

Om Mumi navnemærker

Mumi navnemærker

Mumi navnemærker

Der er få ting som fremstiller nostalgi og gode følelser som Mumitrolden og hans venner. Vælg blandt singlepakker med Mumi, Snorkfrøken, My, Mumrikken og Too-Ticki eller mikspakker med alle som bor i Mumihuset og Mumi med venner.

Karaktererne i Mumiuniversitet spejler os alle, små som store. Mumitrolden er venlig, eventyrlysten, social og interesseret, men også frygtsom. Mumimor har omsorg for alle omkring sig og oser af ro og tryghed. Mumifar er eventyrlysten, men kan også være bestemt når han må. Lille My er sur, irritabel og drilagtig, men samtidig både modig og ærlig. Snorkfrøkenen er romantisk, drømmende og meget forfængelig. Mumrikken er Mumitroldens bedste ven. Han er altid på vandring, trives alene og elsker at fiske. Too-Ticki er rolig og jordnær, smart og effektiv og en ven at regne med. Snif er klodset, klynkende og doven, men også meget godmodig. Mymlen er stadig forelsket og en loyal ven. Hemulen er botaniker og en ivrig samler af planter. Stinky er en drillepind. Han elsker at ødelægge det for andre og lever efter sine helt egne regler.

Det fantastiske persongalleri i alle regnbuens farver og sjove skrifttyper udgør vores Mumi navnemærker. Det kan ikke andet end at blive godt 😊.

Mumi navnemærkerne er strygefrie og selvklæbende og fæstes på tøj og udstyr som et klistermærke. De tåler 60 grader i vaskemaskinen, tørretumbleren, opvaskemaskine, ovnstemperaturer og kulde. Størrelsen på navnemærkerne er 30×13 mm.

Mumi navnemærker til tøj

Mumi navnemærkerne skal fæstes på vaskeanvisningen eller indsyede mærker i tøjet. Dette er vigtigt og skal gøres for at undgå at vandet trænger gennem tøjfibrene og ødelægger limens klæbende evne. Har du ikke vaskeanvisningen eller indsyede mærker i tøjet (f.eks. strømper, vanter og halstørklæder), anbefaler vi i stedet vores strygebare mærker.

Mumi navnemærker til sko og udstyr

Navnemærkerne fungerer godt på sko og alt af udstyr. Den slidstærke overflade gør at navnemærket kan fæstes både indeni og udenpå skoene. Sørg blot for at overfladen du ønsker at fæste navnemærkerne på er tør og ren før du starter.

Brugsanvisning

  • Fæst navnemærket godt på et rent og tørt sted
  • På tøj skal navnemærket fæstes på vaskeanvisningen eller indsyede mærker i tøjet. Dette er for at undgå at vandet trænger gennem tøjfibrene og ødelægger limens klæbende evne.
  • Pas på at hjørnerne er klistret godt fast.
  • Vent 24 timer før vask.