Gratis fragt - Hurtig levering - 100% Tilfredshedsgaranti
0
HjemOm Reflekser

Om Reflekser

Identiketter refleks

Identiketter refleks

Identiketter refleks er selvklæbende reflekser til overtøj og udstyr. Limen på bagsiden gør at disse fæster enkelt på forskellige flader. De er fleksible i formen og sidder godt på tøj og udstyr som er i bevægelse.

Vi tilbyder neutrale reflekser i lyse farve. Disse passer lige godt til drenge som til piger, til små som til store. I tillæg til dette har vi også reflekser med Hello Kitty, Frost, Spider-Man og reflekser med figurskårede motiver tilsat farve. Disse kan selvfølgelig bruges af alle, men passer nok bedre til nogen end til andre. Det som er sikkert er at alle varianter fungerer godt og vil sørge for at du lyser op i mørket.

Identiketter refleks – EN13356

Folien på reflekserne er godkendt i henhold til EN13356 (Europæisk standard for reflekser til personlig brug), men vær opmærksom på at de mindste figurer på refleksarket er for små til at bruges som et selvstændigt sikkerhedsprodukt. Disse fungerer som tillægsdekoration til de større mærker. Brug kreativiteten og dekorer overtøj, rygsække, tasker, sko mm. med de fine mærker.

Synlig på 140 meters hold

Reflekser reducerer risikoen for at blive påkørt i mørket med hele 85 %. Med reflekser er du synlig på 140 meters afstand. Dropper du reflekserne er du derimod først synlig på 25-30 meters afstand. Husk også på at reflekser forsat er nødvendige selv om der er gadebelysning hvor du færdes. De fleste fodgængerulykker sker i byerne (Kilde: Tryg trafik).

Tænk over hvor du placerer refleksen

Placeringen af reflekserne er også vigtige at tænke på. Jo mere urbane områder man bor i, jo lavere bør refleksen placeres. Dette er fordi der i stor grad bruges nærlys som er vinklet lavt i urbane områder. Bor man i områder hvor fjernlys er mere almindeligt, bør refleksen placeres højere (Kilde: NAF Forbrugertest).

Husk også på at rifter eller ridser i refleksen vil være med til at svække refleksevnen. Vi anbefaler derfor at du bytter reflekser jævnligt.

Bliv set – brug refleks – alt kan mærkes.