Gratis fragt - Hurtig levering - 100% Tilfredshedsgaranti
0
HjemOm Spider-Man navnemærker

Om Spider-Man navnemærker

Hvor sejt er det ikke med Spider-Man på navnemærkerne? Superhelten med edderkoppebaserede evner som beskytter sin by mod slemme skurke. Børnene elsker ham! Med Spider-Man navnemærker kan du gøre mærkningen til en leg, lad børnene bidrage. Ingen tvivl om at det er lidt ekstra sejt at dekorere sine ejendele med en ægte superhelt. Navnemærkerne kommer i blandingspakker af 120 navnemærker per pakke og du kan vælge blandt, Spider-Man, Spider-Girl, eller Web-Warriors.

Spider-Man navnemærkerne er strygefrie og selvklæbende og fæstes som et klistermærke. Mærk hvad du vil med disse seje navnemærker, tøj, sko og udstyr. I tillæg til at være fine at se på, hjælper det unikke design børnene med at genkende sine navnemærker, også de som er for små til at kunne læse.

Navnemærkerne tåler 60 grader i vaskemaskinen, tørretumbleren, opvaskemaskinen, ovntemperaturer og kulde. Størrelsens er 30×13 mm.

Spider-Man navnemærker til tøj

Spider-Man navnemærkerne skal fæstes på vaskeanvisningen eller indsyede mærker i tøjet. Dette er vigtigt og skal gøres for at undgå at vandet trænger gennem tøjfibrene og ødelægger limens klæbende evne. Har du ikke vaskeanvisningen eller indsyede mærker i tøjet (f.eks. strømper, vanter og halstørklæder), anbefaler vi i stedet vores strygebare mærker.

Spider-Man navnemærker til sko og udstyr

Navnemærkerne fungerer godt på sko og alt af udstyr. Den slidstærke overflade gør at navnemærket kan fæstes både indeni og udenpå skoene. Sørg blot for at overfladen du ønsker at fæste navnemærkerne på er tør og ren før du starter.

Brugsanvisning

  • Fæst navnemærket godt på et rent og tørt sted
  • På tøj skal navnemærket fæstes på vaskeanvisningen eller indsyede mærker i tøjet. Dette er for at undgå at vandet trænger gennem tøjfibrene og ødelægger limens klæbende evne.
  • Pas på at hjørnerne er klistret godt fast.
  • Vent 24 timer før vask.