Gratis fragt - Hurtig levering - 100% Tilfredshedsgaranti
0
HjemOm Strygbare navnemærker

Om Strygbare navnemærker

Strygbare navnemærkater

Strygbare navnemærkater

Strygebare navnemærkater har været i salg i flere år. Disse navnemærker revolutionerede mærkning af tøj i 90’erne, på samme måde som strygefrie navnemærker har revolutioneret mærkning af tøj de sidste år. Før de strygebare navnemærker så dagens lys, måtte navnemærkerne syes på stoffet. Strygebare mærkelapper blev derfor set på som en kærkommen og tidsbesparende erstatter.

Denne type navnemærker er forsat højst aktuelle. De kan bruges på det meste tøj, og er specielt gode på sokker, halstørklæder og andet som ikke har vaskeanvisninger eller indsyede mærkelapper i sig. I tillæg til strygelapper, kan man også få blandingspakker eller egne pakker med klistermærker. Disse er fine til alt udstyr.

Både strygelapperne og klistermærkerne er 30×13 mm store. De kommer kun i sort/hvid og har 10 års garanti.

Strygbare navnemærkater til tøj

Strygemærkene fæstes med strygejern direkte på tøjfibrene. Stoffet beskyttes af et silikonepapir (medfølger ordren) under påføring. Strygemærkene er meget holdbare og tåler 90 grader i vaskemaskine, samt tørretumbler.

Strygbare navnemærkater kan bruges på all tekstil, eksempelvis, jakker, bukser, trøjer, T-shirts, sokker, undertøj, sportstøj/gymnastiktøj, sportstasker, badebukser, badedragt, handsker, hue, caps, håndklæder, sengetøj og meget andet. Husk bare på at denne type af mærkelapper skal fæstes direkte på stoffet, ikke på vaskeanvisning/mærkelapper i tøjet.

Strygemærkerne kan også bruges på uldundertøj, men vær forsigtig med hjemmelavet strikketøj. For hjemmelavet strikketøj anbefaler vi at stryge navnemærket på et tøjstykke som derefter syes fast i tøjet.

Strygelapperne anbefales også til beboere på pleje- og sygehjem. På pleje- og sygehjem skal mærkelapperne tåle kogevask, i tillæg til at de gerne skal være ekstra synlige.

Klisterlapper til udstyr

Klisterlapperne er KUN beregnet på udstyr. De kan eksempelvis fæstes på gummistøvler, sko, regntøj, legetøj, spande, spader, svømmebriller, CD/DVD, cykel, cykelhjelm, skateboard, ski, stave, hjelm, computerspil, pensler, penalhus, bøger, madkasse, termokander, kopper, tennisketcher, sut, dukker/sovedyr, iPad, PC, laptop, værktøj, briller og bagage. De tåler opvaskemaskine, ovntemperaturer og kulde.

Brugsanvisning strygemærker

  • Brug strygejernet på højeste temperatur, uden damp.
  • Pladsér strygelappen på tekstilet (undgå glatte flader), beskyt med silikonepapiret.
  • Pres ned/på med strygejernet i 8-10 sekunder

Brugsanvisning klisterlapper

  • Pladsér klisterlappen på et rent og tørt sted.