Gå til indhold
HjemDør-stickers børn

Dør-stickers børn

Personlig dørdekoration! Indtast dit navn, vælg det ønskede design og farve – og vupti, så har du en unik indgang til børneværelset. Utrolig nem at påføre og enkel at fjerne, når du ønsker det.

0 / 17
0 / 17
Forhåndsvisning af Dør-stickers børn

Vælg et motiv

Dør-stickers børn
169,00 kr.
Total
169,00 kr.
1
Selvklæbende
Lette at fjerne
Efterlader ingen mærker
Stort udvalg

Er du træt af den ensfarvede, kedelige dør? Vi har løsningen! Vores selvklæbende dørdekoration kan fastgøres på de fleste overflader og passer særligt godt til at opfriske indgangsdøren til børneværelset. Den er super nem at påføre og let at fjerne. Sig farvel til kedelige, triste døre, og byd velkommen til farver og søde motiver, der tilfører børneværelsets indretning det lille ekstra.

Vælg mellem et stort udvalg af unikke motiver, designet af vores dygtige designere. Hvert sæt består af flere små og store elementer, herunder et navnebanner, hvor du kan vælge din helt egen personlige tekst. Alle elementer er separate, så de kan placeres, hvor du synes, de passer bedst.

Dørdekorationen er lavet i et fleksibelt materiale af høj kvalitet, der ikke strækker sig eller efterlader mærker. Den er derfor meget nem at fastgøre og kan let fjernes igen, hvis du ønsker det.

Ens for alle sæt:

  • Dør-stickers kan fæstes på mange forskellige måder – her er det bare at lade kreativiteten blomstre. Design døren lige som du vil have den.
  • Lavet af fleksibelt materiale, som ikke strækker eller laver mærker.
  • Tilgængelig i flere forskellige farver og temaer. Alle temasæt består af et personligt navnebanner, et hovedmotiv og små dekorelementer.
  • Dekoren fæstes enkelt på glatte overflader, og kan også fungere på nogen overflader med let struktur.
  • Let at fæste, enkel at fjerne.
  • Kan matches med flere temasæt fra vores wallstickers.
Dørdekoration universet
Dørdekoration enhjørning
Dørdekoration eksotiske dyr
Dørdekoration prinsesser
Dørdekoration sport
Dørdekoration gravemaskiner
Dørdekoration skovensdyr

Et bredt udvalg af unikke motiver

Er familiens håbefulde medlemmer vilde med enhjørninger, eller brænder de for gaming? Vores dørdekorationer har motiver, der får både børn og voksne til at trække på smilebåndet. De fleste motiver findes også som vægdekorationer, højdemålere og navnemærker.

Din personlige tekst

Selvklæbende dørdekorationer er perfekte for at give hjemmet mere personlighed og karakter. Hvert sæt består af flere små og store dekorelementer samt et navnebanner, hvor du kan vælge din personlige tekst. Med vores dørdekorationer er der ikke længere tvivl om, hvem værelset tilhører!

Let at fastgøre, nem at fjerne!

Dørdekorationen kan klistres på glatte og let teksturerede overflader. Placer de forskellige dele, som du selv ønsker det – her er det bare at lade kreativiteten flyde frit! Dekorationen er genanvendelig og kan flyttes uden at efterlade mærker på døren.