HjemDør-stickers
Dør-stickers

Dør-stickers

Personlige og vidun-DØR-lige stickers. Skriv navnet ind, vælg ønsket design og farve – og vupti så har du forvandlet en tom og kedelig dør til en unik indgang til den lilles værelse. Superenkelt at påføre og let at fjerne når du vil.

Dørdekoration prinsesser – magiske indgange

Prinsesser

Det er ingen tvivl om, at her bor der en prinsesse! Selvklæbende dørdekorationer med prinsessemotiver. Vælg mellem tre forskellige varianter.
149 kr. per sæt

Dørdekoration eksotiske dyr – magiske indgange

Eksotiske dyr

Hører du junglens konge brøle i det fjerne? Selvklæbende dørdekorationer med eksotiske dyr. Vælg mellem en tiger, en elefant eller en løve.
149 kr. per sæt

Dørdekoration skovensdyr – magiske indgange

Skovens dyr

Hvad siger ræven? Selvklæbende dørdekorationer med supersøde motiver fra skoven. Vælg mellem en bjørn, en ræv eller en hare.
149 kr. per sæt

Dørdekoration enhjørning – magiske indgange

Enhjørning

Enhjørninger og regnbuer. Kom med ind i magiens land med vores selvklæbende dørdekorationer. Vælg mellem tre varianter i pastelfarver.
149 kr. per sæt

Dørdekoration sport – magiske indgange

Sport

Her bor et aktivt barn! Selvklæbende dørdekorationer i tre sportslige varianter. Vælg mellem en fodbold, en håndbold eller en basketball.
149 kr. per sæt

Dørdekoration gravemaskiner – magiske indgange

Gravemaskiner

Har du et barn som elsker gravemaskiner? Selvklæbende dørdekorationer i tre varianter. Vælg mellem en gravemaskine, en traktor eller en lastbil.
149 kr. per sæt

Dørdekoration universet- magiske indgange

Universet

Drøm dig væk til andre galakser med vores selvklæbende dørdekoration med motiver fra universet. Vælg mellem raketter og astronauter i to forskellige farver.
149 kr. per sæt

Fremragende

Baseret på 2135 anmeldelser

12 timer siden

Super godt produkt

Altid hurtig levering og identiketter i super god kvalitet, holder virkelig længe trods mange gentagne vaske. Perfekt at man selv kan designe dem, og god plads at skrive på - hele 3 linjer!

Lotte Rani Smedegaard
4 dage siden

Har efterhånden købt mange navnemærker…

Har efterhånden købt mange navnemærker hos jer, og har ingen planer om at stoppe. De sidder super godt fast på tøjet, og der er mange forskellige designs at vælge mellem. Kun ros herfra👌

Heidi Braskø
4 dage siden

Køb dem, de er så go’e og fine

Det er nemt for forældre, bedsteforældre og pædagoger i institutioner at se hvad tøj/sko, der hører til hvilket barn, når man bruger navnelapper. Tøjet har det også med at finde hjem igen, hvis det er blevet væk, gemt eller forlagt…

Eva

Er du træt af den hvide og kedelige dør? Vi har løsningen! Vores dør-stickers kan fæstes på de fleste overflader og passer perfekt på døren ind til børneværelset. Vores dør-stickers er supernemme at påføre og er lige så nemme at fjerne igen. Vink farvel til tomme, kedelige døre og sig hej til farver og søde motiver, som fylder hverdagen med den lille ekstra.

Ens for alle sæt:

  • Dør-stickers kan fæstes på mange forskellige måder – her er det bare at lade kreativiteten blomstre. Design døren lige som du vil have den.
  • Lavet af fleksibelt materiale, som ikke strækker eller laver mærker.
  • Tilgængelig i flere forskellige farver og temaer. Alle temasæt består af et personligt navnebanner, et hovedmotiv og små dekorelementer.
  • Dekoren fæstes enkelt på glatte overflader, og kan også fungere på nogen overflader med let struktur.
  • Let at fæste, enkel at fjerne.
  • Kan matches med flere temasæt fra vores wallstickers.