Gå til indhold
HjemSpørgsmål og svar

Spørgsmål og svar

Undrer du dig over noget? Du finder svarene på listen herunder

Hvis du ikke finder svaret på dit spørgsmål, så er det bare at tage kontakt med kundeservice. De hjælper dig – og kan nemt kontaktes på info@identiketter.dk

Skal jeg vælge klistermærker eller strygemærker?

De fleste kunder foretrækker klistermærkerne (de strygefri mærker) til deres ting, og det forstår vi godt. De er enkle at sætte på og kan bruges på tøj, sko og udstyr. Det eneste du skal være opmærksom på, er at de skal fæstnes på vaskeanvisningen i tøjet. Hvis disse ikke findes i tøjet, eller du har fjernet dem, vil strygemærkerne være et bedre alternativ.

Strygemærkerne kræver lidt mere indsats at sætte på, men sidder til gengæld godt og kan klare en tur i kogevasken. På brugsanvisningen som følger navnemærkerne står en enkel instruks i hvordan strygemærkerne bruges.

Et par ting er dog vigtigt at notere sig:

  1. Man skal bruge den højeste temperatur på strygejernet.
  2. Dampfunktionen skal skrues af, så strygejernet fungerer som et gammeldags strygejern uden damp.
  3. På strygejernet er denne funktion forklaret med et symbol som er en dampsky med et kryds over. Hvis man bare lader være med at fylde vand i, vil dampfunktionen stadigvæk være på, også selvom der ikke kommer damp. Det betyder at varmen på sålen er meget svagere og det er denne varme vi er ude efter.

Strømper/sokker
Sokker er generelt svære at mærke på en god mode, da de strækkes hver gang de tages af eller på. Et navnemærke vil derfor blive strukket til den enten mister taget eller sprækker. Vi anbefaler derfor brug af strygemærker. Strygemærket placeres stående/lodret, så navnemærket strækkes mindst muligt

Hjemmestrik
På grund af lange tråde i garnet er hjemmestrikket tøj en udfordring at få mærket. Limet på navnemærket vil kun fæste sig i de yderste tråde og vil derfor ikke få godt nok fæste. For at få en god mærkning anbefaler vi at man tager et normalt bomuldsbånd som man fæstner et strygemærke på, båndet kan så fæstnes/syes ind i tøjet.

Hvilke navnemærker anbefaler I til beboere på plejehjem?

Til beboere på plejehjem anbefaler vi vores strygemærker. Strygemærkerne smelter ned i tøjfibrene og tåler at blive vasket på op til 95 grader.

Indeholder navnemærkerne Ftalater eller BPA?

Vores produkter indeholder ikke skadelige stoffer som Ftalater eller BPA. Helse og miljø er vigtigt for os, og du kan være sikker på, at produkterne du bestiller fra os er trygge.

Hvor store er navnemærkerne?

Klistermærkerne (de strygefri mærker) og strygemærkerne er 30 x 13 mm og passer på næsten alt tøj (vaskeanvisning), sko og udstyr.

Minilapperne er 16 x 6 mm og er perfekte til selv de mindste ting, for eksempel skoleting, hårspænder, sutter, solbriller og legoklodser.

De store navnemærker varierer i størrelse. Disse er super til madkassen, drikkedunken, kælken, cyklen og andre ting.

Sender du til andre lande end Danmark?

Når du bestiller fra os, bestiller du fra en dansk hjemmeside. Hvis du ønsker, at vi skal sende din bestilling til en udenlandsk adresse, så kan vi også være behjælpelige med det. Vi sender dog kun følgende produkter til udlandet; navnelapper, wallstickers og dør-stickers. Dermed sagt, så sender vi ikke højdemålere eller plakater til adresser udenfor Danmark. Skulle der være ekstra omkostninger i forbindelse med fortoldning i modtagerlandet, er dette uden for vores kontrol og desværre ikke noget vi kan tage ansvar for. 

________ 

When you order from us, you order from a Danish website. We can help with shipments to an address outside of Denmark, but this is first and foremost limited to our name labels, wallstickers and door-stickers. That means that height charts and posters unfortunately can not be shipped outside of Denmark. Should there be additional costs in connection with customs clearance in the recipient country, this is beyond our control and unfortunately not something we can take responsibility for. 

Hvor lang er leveringstiden?

Brev:

Vi sender alle typer navnelapper, vægdekorationer, dørdekorationer og fødselsdagskort som almindelig brevpost uden sporing. Du kan forvente at modtage dem i din postkasse inden for 3-5 hverdage.

Pakke:

Højdemålere, plakater og billedrammer sendes som pakke med et sporingsnummer og leveres til dit nærmeste PostNord udleveringssted.

Vigtigt! Brevpost er op til fem hverdage undervejs. Her kan du finde information om, hvilke dage du modtager post i din postkasse: https://www.postnord.dk/privat/modtag

Jeg ønsker samme kombination som jeg bestilte sidst, men ikonet, baggrunden eller skrifttypen er ikke længere tilgængelig. Hvorfor det?

Vi arbejder hele tiden med at forbedre os. Dette inkluderer også vores produktionssortiment. Nogle gange tilføjer vi noget nyt, andre gange laver vi forbedringer på designet og få gange fjerne vi nogle mærker fra vores sortiment. Alt for at du som kunde skal kunne få bedst muligt resultat på dine navnemærker.

Jeg skal ændre informationen på det navnemærke jeg netop bestilte. Hvad gør jeg?

Kundeservice er altid klar til at hjælpe, og vi kan udføre alle de ændringer du ønsker, indtil navnemærkerne sendes til produktion. Kontakt os med det samme på mail info@identiketter.dk.

Jeg har ikke modtaget navnemærkerne jeg har bestilt. Hvad gør jeg?

Navnemærkerne sendes normalt dagen efter bestillingen, og tager omkring 2-6 dage med posten. Hvis der er gået unormalt lang tid, så er det en god ide at kontakte kundeservice. Ikke vær bekymret – vi finder altid en løsning. De kan findes på info@identiketter.dk.

Hvad er silikonepapir og hvorfor har jeg brug for det?

Når du bestiller strygemærker, følger der et ark med, som skal ligge mellem navnemærket og strygejernet, når du påfører mærket. Arket hedder silikonepapir. Hvis du har brugt alt silikonepapir, kan du også bruge almindeligt bagepapir (ikke madpapir). Dette kan du købe i dit nærmeste supermarked.

Navnemærkerne løsner. Hvad gør jeg?

Den mest almindelige grund til at navnemærkerne løsner og falder af, er desværre at de er sat forkert på. Følg brugsanvisningen nøje og sørg for at navnemærket sidder godt fast på underlaget når du fæstner det.

Klistermærkerne (de strygefri mærker) fæstnes på vaskeanvisningen eller lappen i nakken. Her skulle de gerne blive siddende. Vent 24 timer før vask

Strygemærkerne sættes direkte på tøjet og kræver højeste temperatur på strygejernet. Giv limen nok tid til at smelte ned i tøjfibrene, ca. 8-10 sekunder

Hvis du alligevel oplever problemer, selvom du har fulgt brugsanvisningen, er det bare at tage kontakt med kundeservice. Du kan kontakte kundeservice på info@identiketter.dk.

Er der nogen overflader hvor wallstickers ikke kan hænges op?

Dekorationerne skal ikke fæstes på el-radiatorer eller andre varme overflader – da el-radiatorer og lignende aldrig bør tildækkes med et andet materiale. Vores wallstickers er produceret i et materiale som er brandklasse B i tilsvar med EN 13501 Europæisk standard. Dette indebærer at produktet har god resistens mod varme og ikke er letantændelig.

Kan vægdekorationen fjernes igen, uden at efterlade spor på væggen?

Ja, det kan den. Alt det du behøver at gøre er at tage den forsigtigt af overfladen. Vores dekorationer er lavet af et materiale som ikke må skade dine overflader, men for at være sikker bør man fjerne den på en skånsom måde.

Er det nemt at hænge wallstickers op?

Ja, dette er klistermærker som er nemme at påføre på tørre og rene overflader.

Kan man hænge wallstickers udenfor?

Selvfølgelig! Hvad med at dekorere postkassen eller yderdøren? Prøv jer frem. Og husk, det er nemt at pille dekorationen af og fæste den på et andet sted.

Hvad er størrelsen på vores wallstickers?

Dekorationerne kommer i forskellige størrelser, hvor de største klistermærker er ca 15×20 cm og de mindste ca 2×2 cm. Dekorationssættet leveres på 6 stk. A5-ark.

Hvordan fæster jeg dør-stickers?

Enkelt! Tag klistermærket af arket og påfør det akkurat der du ønsker. Vores dør-stickers er selvklæbende og fæster sig let på ønsket overglade.

Kan dør-stickers fjernes igen?

Ja absolut. Bare at tage fat i et hjørne og rive dem forsigtigt af.

Kan jeg fæste dør-stickers på vægge eller andre overflader?

Det kan du! Vores personlige dør-stickers er lige så fine på væggen som på døren. Kan kombineres med mange af vores supersøde wallstickers, for at skabe et helt og personligt udtryk.

Må jeg rengøre døren før påføring?

Vi anbefaler at du benytter en fugtig klud og vasker underlaget let. Husk at underlaget skal være helt tørt, før du påfører klistermærket.

Hvad er størrelsen på vores dør-stickers?

Hvert sæt består af et navnebanner, et hovedelement og små dekorelementer. Størrelsen varierer fra sæt til sæt, men størrelsen på hvert sæt er ca:

  • Navnebanner og hovedelement er designet til at fylde en A5-side (21 x 14 cm).
  • Små dekorelementer varierer mellem 3 x 3 cm og 9 x 6 cm.
  • Alle sæt med dør-stickers bliver leveret på 3 A5-ark.

Hvert element som følger med i sættene er enkeltstående, så du kan frit placere dekoren på døren eller væg, som du selv ønsker. Her er det bare at have det sjovt med dekorationen og lade kreativiteten flyde frit.

Hvad er størrelsen på højdemåleren?

Selve højdemåleren (linealen) måler barnet fra 50 cm – 160 cm.

Den totale højde efter opsætningen varierer fra hvilket design du vælger.

Hvordan fæster jeg højdemåleren?

Enkelt! Tag dekorationen af arket, og påfør dekorationen det ønskede sted. Brug afstandsmåleren i bunden for nøjagtig højde. Højdemåleren er selvklæbende og fæster sig let til den ønskede overflade.

Kan højdemåleren fjernes igen?

Ja, det kan den! Den er ligeså enkel at fjerne igen som det er at fæste dekorationen. Tag af, sæt på, så enkelt som så.

Hvad er størrelsen på plakaterne?

Plakaterne findes i to forskellige størrelser, 30 x 40 cm og 50 x 70 cm.

Hvilket materiale bruger I?

Plakaterne er printet på papir af høj kvalitet, med en fin og mat overflade.

Hvordan bliver plakaterne leveret?

Forsendelsen bliver leveret som pakkepost til det nærmeste udleveringssted. Pakken sendes med pakkesporing.