HjemWallstickers
Wallstickers

Wallstickers

Skab magiske børneværelser med selvklæbende vægdekor. Dekorationerne er superlette at montere på glatte og let strukturerede overflader som vægge, døre og skabe. Vores wallstickers produceres på et fleksibelt materiale som kan flyttes, tages bort og anvendes flere gange.

Wallstickers arktiske dyr – magiske børneværelser

Arktiske dyr

Skab et flot vinterlandskab på børneværelset ved hjælp af vores selvklæbende vægdekorationer med arktiske motiver. Hvert sæt består af 23 elementer; heri er der indkluderet en isbjørn, en sæl og en hval.
Mere info >195 kr. per sæt

Wallstickers eksotiske dyr – magiske børneværelser

Eksotiske dyr

Kom med på safari! Vi har selvklæbende vægdekorationer med løver, giraffer, elefanter og andre eksotiske dyr. Hvert sæt består af 15 dekorationselementer.
Mere info >195 kr. per sæt

Wallstickers med yndige prinsesser – magiske børneværelser

Prinsesser

«Det var en gang..». Flotte selvklæbende vægdekorationer som tager dit barn med til eventyrets land. Hvert sæt består af 17 dekorationselementer: Heri er der indkluderet prinsesser og et slot.
Mere info >195 kr. per sæt

Wallstickers enhjørning – magiske børneværelser

Enhjørning

Lad børneværelset blive en magisk drømmeverden fyldt med enhjørninger og regnbuer i flotte pastelfarver. Hvert sæt består av 20 dekorationselementer.
Mere info >195 kr. per sæt

Wallstickers med skovens dyr – magiske børneværelser

Skovens dyr

Tag naturen med ind på børneværelset med vores selvklæbende vægdekorationer inspireret af skoven. Sættet indeholder 29 dekorationselementer med forskellige dyr fra skoven inklusiv en elg, pindsvin og en ræv.
Mere info >195 kr. per sæt

Wallstickers med seje gravemaskiner – magiske børneværelser

Gravemaskine

Lad dit barn få sin egen kreative byggeplads med denne seje og selvklæbende vægdekoration. Hvert sæt består af 27 dekorationselementer; heri er der indkluderet forskellige anlægsmaskiner og et vejskilt.
Mere info >195 kr. per sæt

Hjerter

Spræd lidt ekstra kærlighed på børneværelset med vores hjerteformede vægdekoration. Hvert sæt består af 36 selvklæbende dekorationselementer i tre flotte farvenuancer.
Mere info >195 kr. per sæt

Skyer

Skab et harmonisk børneværelse med skyer i dæmpede farvetoner. Vores selvklæbende vægdekoration med skyer findes i tre forskellige farvenuancer. Hvert sæt indeholder 25 skyer i adskillige størrelser.
Mere info >195 kr. per sæt

Prikker

Giv børneværelset lidt ekstra pynt med legende prikker. Denne selvklæbende vægdekoration finnes i tre forskellige fargenuancer, hvor hvert sæt består af 72 dekorationselementer.
Mere info >195 kr. per sæt

Stjerner

Fyld væggen med en stjernehimmel. Vores selvklæbende vægdekoration findes i tre paletter, hvor hvert sæt består af 52 stjerner i forskellige størrelser.
Mere info >195 kr. per sæt

Magiske feer wallstickers

Fe

Hvem kunne ikke godt tænke sig at have sin egen eventyrhave fyldt med magiske feer, kaniner og blomster? Denne selvklæbende vægdekoration består af 17 dekorationselementer.
Mere info >195 kr. per sæt

Dekorer væggene med søde bondegårdsdyr

Gård

Vær med til at skabe bondegårdsstemning på børneværelset med disse sjove og farverige dekorationselementer vi kender fra en bondegård. Denne selvklæbende vægdekoration består af 24 dele; hvori der er indkluderet dyr, traktor og en bondegård.
Mere info >195 kr. per sæt

Superseje univers wallstickers

Universet

Lav dit eget lille univers med denne fine vægdekoration. Denne selvklæbende vægdekoration består af 23 dekorationselementer; hvori der er indkluderet astronauter, rumskib og planeter.
Mere info >195 kr. per sæt

Seje wallstickers med fisk og havdyr

Dybet

Kom med under vandoverfladen og opdag en verden fyldt med farverige havdyr. Denne selvklæbende vægdekoration fra dypet kommer i et sæt med 20 dekorationselementer.
Mere info >195 kr. per sæt

Fremragende

Baseret på 2109 anmeldelser

13 timer siden

god service varne komme til tiden.

god service varne komme til tiden.

Anni Wozny
28 timer siden

Virkelig flotte navnestickers!

Virkelig flotte navnestickers!

Pernille
30 timer siden

Super

Super! Ingen problemer.

Marika Anna

Er dit barn glad for enhjørninger eller måske planeter og stjerner? Med vores wallstickers kan du nemt skabe magiske og fine børneværelser.

Vores selvklæbende wallstickers kan klistres på alt fra vægge til skabe, kommoder og andre møbler. De fæster sig let på forskellige overflader og er lige så lette at fjerne igen.

Gårdens dyr, prinsesser og gravemaskiner er bare nogen af temaerne, som du kan vælge imellem. Brug vores gode udvalg af wallstickers til at skabe et børneværelse, som giver inspiration til leg.

Ens for alle sæt:

  • Indeholder flere store og små dekorelementer. Disse kan fæstes hvor du vil, bare slip kreativiteten fri.
  • Lavet af fleksibelt materiale, som ikke strækker eller laver mærker.
  • Dekoren fæstes enkelt på glatte overflader, og kan også fungere på nogen overflader med let struktur.
  • Let at fæste, enkel at fjerne.
  • Kan matches med flere temasæt fra vores dør-stickers.

Magiske børneværelser

Børneværelset skal have plads til mange gode formål – leg, venskab, afslapning, læsning og søvn. Skab derfor et inspirerende værelse, som er dejligt at være i. Vælg farver og detaljer som skaber glæde og kreativitet for den som bor der, og som gør det sjovt og spændende at komme på besøg. Wallstickers er en enkel og effektiv måde at skabe fin stemning i et værelse. Dekorer hjemmet med vores dekorationssæt, som tager dig med til en inspirerende verden.

Hvor kan vores wallstickers placeres?

Wallstickers passer perfekt til rene overflader, som for eksempel malede eller tapetserede vægge, døre, skabsdøre, kommoder og fliser. Dekorationerne bør ikke påføres på vægge som har blevet malet eller tapetseret nyligt. Nymalede vægge eller nyligt påført tapet bør tørre i mindst 30 dage før påføringen af dekorationerne.

Superenkle at montere!

For det bedste resultat, bør vores wallstickers påføres på rene og tørre overflader. Pil dekorationen forsigtigt af arket. Placer dekorationen på det ønskede område. For at få et jævnt resultat og for at undgå luftbobler – start med det ene hjørne på dekorationen og påfør forsigtigt.