Gå til indhold
HjemNavnelapper med kendte figurer

Navnelapper med kendte figurer

Strygefrie og selvklæbende navnelapper med kendte og søde figurer. Vælg færdige blandingspakker med Mumitrolden, Gurli Gris, Bamse eller Hello Kitty. Hvert sæt består af 120 navnelapper og passer perfekt til alt såsom tøj, sko og udstyr.

Vores strygefrie og selvklæbende navnemærker egner sig godt til at mærke dit barns ejendele.

For at de yngste børn skal kunne passe på deres egne ting; specielt hvis de ikke har lært at læse endnu, så anbefaler vi at vælge navnelapper med kendte figurer som de kender fra tegnefilm. Hvad er bedre for børnene end at vælge deres helt eget navnemærke med deres yndlingstegnefilmsfigur?

Morsomme og praktiske navnelapper

Kedelige vandflasker og madkasser bliver på et splitsekund meget sejere med vores selvklæbende navnelapper med kendte figurer. Navnelapperne er meget slidstærke, og de tåler blandt andet vand og høje temperaturer i ovnen, opvaskemaskinen samt vaskemaskinen. Du kan derfor trygt bruge disse selvklæbende navnemærker til at mærke udendørstøjet, madkasser, rygsække og andre ting I benytter jer af i dagligdagen. Kun fantasien sætter grænser for brugsområderne, når det gælder vores populære navnemærker med kendte figurer.

Navnelapper fra Identiketter med kendte figurer findes i færdige blandingspakker i flere design og fine farver. Vælg mellem Bamse – verdens stærkeste bjørn, Mumitroldene, Hello Kitty og Gurli Gris.

Hvert sæt består af 120 genkendelige navnelapper i størrelsen 30 x 13 mm; en dimension, der passer perfekt til mærking af tøj, sko og udstyr. Fæst navnelapperne på trøjerenes indsyede vaskemærker, hvor de sidder ekstra godt.

Navnelapper med kendte figurer gør alt til et morsomt eventyr

Uanset om du allerede har mærket barnets ejendele for at holde styr på alt det derhjemme, eller hvis du ønsker at mærke de ting dit barn tager med i skole eller i børnehave, så er navnelapper fra Identiketter et uundværligt hjælpemiddel i en hektisk hverdag.

Ved altid at have et ark med vores selvklæbende navnemærker liggende, så kan du på et splitsekund mærke dit barns ejendele, når I er på vej ud af døren. Vores selvklæbende navnemærker sidder nemlig godt på alt fra en hue til sovebamsen, således bliver man heller aldrig i tvivl om hvem der er ejermanden.

At mærke tøj, sko, udstyr, legetøj og andre sager med selvklæbende navnemærker sparer dig for både tid og penge. Hvis alle ejendele er mærket med navn, så er chancen for at de ejendele som forsvinder kommer tilbage til rette ejermand meget større.

Pas på de ting du er glad for – mærk dine ting med navnelapper fra Identiketter.

Bamse navnelapper til drikkeflasken
Bamse navnelapper
Mærk tøjet med Hello Kitty navnelapper
Hello Kitty navnelapper til hårbørsten
Navnelapper med Gurli Gris og venner
Gurli Gris navnelapper til sko
Strygefrie navnelapper med Mumi
Strygefrie, selvklæbende Mumi navnelapper