Gå til indhold
HjemStrygemærker

Strygemærker

Strygemærker til tøj, sidder som støbt. Tåler 95 grader i vaskemaskinen.

Forhåndsvisning af Strygemærker

179 kr. per sæt

0 / 17
0 / 17
0 / 17
Slidstærk
Nemme at påføre
Uden skadelige stoffer
Til alle tekstiler

Dette er navnelapperne som stryges på med strygejern og som kan fæstes direkte på tøjet. Strygemærkerne sidder som støbt både på uld og bomuld. De egner sig godt til tøj som bodystockings, sokker, halstørklæder og huer.

I lighed med vores selvklæbende navnelapper kan strygemærker til tøj designes helt efter eget ønske. Prøv dig frem med forskellige farver og motiver, så du finder den navnelap som passer perfekt til dig. Vil du gerne matche med de øvrige navnelapper? Intet problem, du finder farver og motiver på tværs af alle vores produkter.

Vores strygelapper er 30 x 13 mm, en perfekt størrelse til det meste tøj. Pakken består af 120 mærkelapper, noget som rækker langt til både inde og udetøj.

Strygemærkerne til tøj er særdeles slidstærke og tåler hele 95 grader i vaskemaskinen. Dette gør dem specielt godt egnede til beboere på institutioner, hvor der vaskes med mindre skånsomme industrimaskiner. Disse navnelapper tåler hård brug og mange runder i vaskemaskinen!

Tag vare på det du er glad for – mærk dine ting med Identiketter navnemærker

Strygelapper sidder som støbt
Strygbare navnemærker
Strygbare navnelapper til tøj
Strygelapper til tøj
Strygelapper til sokker
Strygelapper til vanter

Strygelapper til tøj

Her er du nødt til at finde strygejernet frem. De kan dog betale sig, for strygemærkerne sidder fast på alle de stykker tøj, hvor klistermærkerne ikke rækker. Det er for eksempel sokker eller alt hvor vaskeanvisningen ikke findes.
Du kan vælge mellem mange farver og design, og dermed lave dit helt unikke strygemærke.

Tåler kogevask

Navnemærker, som stryges på tøj, smelter ned i tøjfibrene og sidder derfor ekstra godt fast. De kan tåle hård slitage og har ingen problemer med de varmeste temperaturer i vaskemaskinen eller tørretumbleren.

Fæste og fjerne strygemærket

Er strygelappen begyndt at løsne? Sæt dem på igen! Varm strygejernet (højeste temperatur), læg silikonepapiret imellem og brug cirkulære bevægelser i 8-10 sekunder, så hjørnerne fæster sig godt. Vupti – Så god som ny! Strygemærkerne på tøj fjerner du nemmest ved at varme lappen op med et strygejern (husk silikonepapir), nulre lidt i tøjet og så forsigtigt pille dem af med fingrene.