Gå til indhold
HjemBlogNavnemærker til børnehaven

Navnemærker til børnehaven

Navnemærker til børnehaven

Tiden flyver afsted og det er tid til børnehavestart! En spændende tid for både forældre og børn. Børnene er nu klar til at udforske verden. Klar til at vokse gennem leg, sjov og læring med de andre børn i børnehaven. Som forælder oplever man hurtigt hvor mange ting barnet har brug for i børnehaven – og hvor meget som har brug for at blive mærket med navn. Mærkning af tøj og udstyr med navnemærker i børnehaven gør hverdagen til børn, forældre og ikke mindste de ansatte – meget mere enkel.

Til de ansatte

Hvilke superhelte I er! Lærere, løvetæmmere og hyggedyr. Børnehaven er en jungle fuld af forskellige personligheder og indtryk. En salig og dejlig blanding af kaos og kontrol. I tillæg til flere børn som I skal passe på, så følger også en uendelig mængde af tøj og udstyr med. Det kan være svært at holde oversigt. I prøver at opfordre forældrene til at huske at mærke alle barnets personlige ejendele – men I ved godt at det hurtigt kan blive glemt.

Download vores informationsplakat og hæng den op i børnehaven – så er du med til at gøre hverdagen lidt lettere for andre.

Download

bornehave download

Der findes mange forskellige måder at mærke tøj og udstyr på. I har nok set det meste. Initialer skrevet med tusch, telefonnummer skrevet med en blå kuglepind hvor halvdelen af telefonnummeret er blevet vasket væk. Det bedste og mest geniale er uden tvivl navnemærker, hvor du tydeligt kan se hvem som tilhører hvem.

I er meget glade når tøj er mærket. Hensigten er jo at I skal slippe for at være detektiver, når en sweater ligger tilbage på legepladsen på slutningen af dagen. Navnemærket i sweateren fortæller at det er Emmas og der er det bare at lægge den på hendes hylle. Mysteriet løst.

Strygemærker til tøj

Til børnene

Pludselig – en ny hverdag fyldt med nye oplevelser, opdagelser og ikke mindste mange, mange nye folk. Det er meget sjovt, og lidt skummelt. Du har med dig bamse og sut, når du møder de andre børn. Det er tryggest for dig lige nu. Der er flere som har samme bamse som dig, men heldigvis har mor sagt at de ting som er mærket med det grønne navnemærke, med den seje løve på, er dine. Du genkender navnemærket, for du har set det før. Tiden går, og hey – det her er jo egentligt meget sjovt. Du leger og glæder dig til at fortælle alt når du kommer hjem. Og heldigvis kommer bamsen med hjem igen, og du er klar til en ny dag.

Minilapper til børnehaven

Til forældrene

En stor dag! Nu er det tid til at den lille skal begynde i børnehave! Det er på tide at pakke rygsækken med både uden- og indendørslegetøjet. En ny hverdag er her! Fyldt med læring, leg og sjov sammen med en masse andre børn. Før børnehavestart får I besked fra børnehaven om at alt det I tager med skal mærkes med navnemærker. Navnemærkerne kommer direkte hjem i din postkasse og du er klar til at mærke alt! Du tager klisterlappen af papiret og fæstner den på vaskeanvisningen. Mærkningen går jo legende let – og er overraskende sjovt.

Mærkning af tøj og udstyr til barnet sparer både barnet, forældre og de ansatte hovedpine. Manglende mærkning af tøj gør at du måske aldrig får det nye halstørklæde tilbage. Så er det tilbage til butikken og købe et nyt. Et tip er at lade nogle navnemærker ligge i børnehaven, så du hurtigt kan mærke tøj og udstyr, hvis nogle umærkede ting er kommet med i børnehaven.

Nu er det på tide at hente dit barn efter en lang dag. Heldigvis har du nu mærket absolut alt som tilhører jer og hentningen går som en drøm.

Børnehaven

Hvilke navnemærker er bedst til børnehaven?

Til mærkning at tøj og udstyr til børnehaven anbefaler vi vores selvklæbende navnemærker. Størrelsen passer til det meste, og de er vores mest populære navnemærker. Tilpas små og tilpas stor. Navnemærkerne klistrer sig let til glatte overflader – og i tøj bør navnemærket klistres på tøjmærket i ryggen. Hvis dit tøj ikke har det, så anbefaler vi vores strygemærker. De er perfekte til hjemmestrik, sokker og halstørklæder. Vores store navnemærker er større og kan nemt ses. De er i tillæg seje at have på madkassen, drikkedunken, barnevognen og løbehjulet. Vores minilapper er super til de mindste ting som hårspænder, sutter og solbriller. Hvilke navnemærker som passer bedst til børnehaven for din familie afhænger af smag og behag. Men vi er sikre på at I finder noget, som passer til jeres behov.

Navnelapper til udstyr

Navnelapper til skiftetøjet

Sidste indlæg fra bloggen