Hjem100% Tilfredshedsgaranti

100% Tilfredshedsgaranti

Vi i Identiketter elsker tilfredse kunder og gør vores ypperste for at du som kunde bliver tilfreds med dit køb og derfor har vi selvfølgelig en tilfredshedsgaranti!

Vi garanterer at du får:

Et stort og spændende udvalg. Identiketter tilbyder navnemærker med mange forskellige motiver og størrelser. Vi tilbyder også produkter som væg- og dørdekorationer, højdemålere og plakater.

Produkter af høj kvalitet. Med henblik på at vores produkter er lavet for at skulle holde i lang tid, er produkterne produceret i et slidstærkt materiale. Dette gør, at vores produkter tåler mange runder i vaskemaskinen, samt høje og lave temperaturer. Vores forskellige dekorationsprodukter kan benyttes utallige gange og efterlader ikke mærker på væggen, hvis I på et tidspunkt skulle ønske at fjerne en dør- eller en vægdekorationen.

Produkter der ikke skader helbredet. Vores produkter indeholder ikke-skadelige eller hormonforstyrrende stoffer; såsom ftalater eller BPA. Helbred og miljø er to vigtige nøgleord for os og du kan derfor være sikker på at alle produkter du bestiller fra os er trygge produkter.

Hurtig levering. Så snart du har aflagt en ordre, så starter processen hos os. Vi er optaget af leveringstid og gør vores ypperste for at du modtager dine produkter så hurtigt og effektivt som muligt. Navnemærkerne leveres i din postkasse indenfor tre til seks dage.

Konkurrencedygtig pris. Hos os får du høj kvalitet for dine penge og vi har altid fri fragt.

Sådan fungerer tilfredshedsgaranti hos Identiketter:

Vores mål er, at have 100 procent tilfredse kunder og vi gør vores ypperste for at vores produkter lever op til kundernes forventninger.

Skulle du alligevel ikke være helt tilfreds med dit køb, så håber vi at du kontakter os således at vi kan hjælpe dig videre.

Har du nogle indspil til selve købsprocessen eller oplever du problemer med nogle produkter du har købt hos os, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi hjælper dig gerne og kontaktes enkelt på e-mail: info@identiketter.dk

Tilfredshedsgaranti navnelapper