Gå til indhold
HjemHøjdemåler børn

Højdemåler børn

I det ene øjeblik kravler de rundt på gulvet, og i det næste øjeblik ser vi dem på vej ind i skolegården for første gang. Børn vokser hurtigt, og hurtigere end vi kan følge med. Med hjælp fra vores dekorative højdemålere kan du enkelt og nemt følge med i udviklingen af dit barns højde. Og bedst af alt; hos os kan dit barn tilmed vælge sin helt egen og personlige højdemåler med navn og favoritdesign.

Er børneværelset dekoreret med dyr eller med et univers som tema? Eller kan det være at barnet elsker alt med regnbuer? Vores højdemålere findes i flere flotte og farverige design, som pynter og forvandler enhver kedelig væg.

Hvert sæt består af en lineal, der måler barnet fra det er 50 til 160 cm langt samt flere mindre dekorationselementer i samme tema. Højdemåleren produceres med din helt egen personlige tekst som for eksempel barnets navn og fødselsdato.

Følg med i barnets vækst

Børn vokser, og inden du ser dig om så er barnets nye bukser blevet alt for små! Med vores flotte højdemålere kan du følge barnets vækst centimeter for centimeter.

Som et minde til jeres fotoalbum kan I for eksempel med jævne mellemrum fotografere barnet stående ved siden af højdemåleren. Du kan også holde øje med væksten ved at notere datoen for de forskellige milepæle ned med en permanent tusch

Sørg for at højdemåleren placeres i rigtig højde i forhold til gulvet. Hvis de forskellige elementer ikke er placeret helt nøjagtig første gang, er det efterfølgende meget enkelt at justere på dette. Dekorationen er nemlig lavet i et fleksibelt materiale, der ikke skader væggen og dekorationen er derfor nem at tage af og placere et nyt sted. Højdemåleren sidder bedst på glatte overflader, men den kan også fungere på let teksturerede flader.

Sådan måler du dit barnet korrekt:

Lad barnet stå helt lige og uden sko, med hælene mod hjørnet mellem væggen og gulvet. Sørg for at hovedet, skuldrene og numsen rører væggen, og bed barnet om at se lige frem. For at få et helt nøjagtigt mål, så kan du bruge et ringbind eller noget andet som er kraftig og fladt, mod væggen i en ret vinkel. Sænk bogen således at den rører toppen af barnets hoved, mens du fortsat holder ringbindet hel lige.

Sæt en streg på højdemåleren i underkanten, hvor bogen rører. Børn elsker at følge med på deres egen vækst og glæden er stor, når I kan markere en eller flere nye centimeter!

Højdemåler til børneværelset - træ
Højdemåler til børneværelset - regnbue
Højdemåler til børneværelset - raket
Højdemåler til børneværelset - hus
Højdemåler til børneværelset - giraf