Gratis fragt - Hurtig levering - 100% Tilfredshedsgaranti
0
HjemPersondatapolitik

Persondatapolitik

Beskyttelse af dine personoplysninger er vigtigt for os, og vi er indstillet på at beskytte personoplysningers integritet, tilgængelighed og fortrolighed. Denne persondatapolitik indeholder yderligere oplysninger om, hvilke personoplysninger der indsamles, hvordan oplysningerne indsamles og hvilke rettigheder du har, hvis dine personlige oplysninger er registreret hos os.

  1. Grundlæggende krav til behandling af personoplysninger

Identiketter ApS ejer og driver identiketter.dk og er ansvarlig for behandlingen af dine personlige oplysninger (“dataansvarlige”), når du besøger vores hjemmeside eller benytter vores tjenester.

Oplysningerne behandles i overensstemmelse med kravene i loven om behandling af personoplysninger.

  1. Formålet med behandlingen og hvilke oplysninger vi behandler

Oplysninger om dig og hvordan du bruger tjenesten

For at kunne levere tjenesten til dig behandler vi oplysninger om hvem du er og din brug af tjenesten. Vi behandler oplysninger om navn, adresse og e-mail. Derudover behandler vi de oplysninger, du tilføjer til produktet ved køb.

Tekniske oplysninger

For at kunne levere tjenesten, og for at give dig den bedst mulige brugeroplevelse og at yde support, indsamler og behandler vi nogle tekniske oplysninger om dig som besøgende på hjemmesiden. Vi behandler oplysninger om hvilken enhed og browser du bruger, din IP-adresse, destinationsside og besøgshistorik.

Om betalingsinformation

Identiketter.dk behandler ikke betalingsinformation ud over hvad der kræves ved dansk lov. Ved betaling via faktura eller kort gemmer vi ikke oplysninger ud over det, der er nødvendigt for at sikre effektiv håndtering af eventuelle problemer med indlæsning, afbestilling af reservation eller kreditering. Her følger vi regnskabsloven for opbevaring af regnskabsdokumenter.

  1. Om cookies

Som de fleste hjemmesider bruger identiketter.dk cookies. En cookie er en tekstfil, der tilføjes til browserens interne hukommelse, når du besøger eller interagerer med en webside.

Førstepartscookies (identiketter.dk) er vigtige for at give dig en god brugeroplevelse. Tredjepartscookies kan deaktiveres uden at påvirke hjemmesidens funktionalitet.

Identiketter.dk bruger tredjepartscookies fra Google og Facebook. Disse cookies samler data om indhold og sider, som du har besøgt hos os, og bruges til at give dig mere relevante annoncer og tilbud på disse kanaler (remarketing). Googles cookies bruges også til at føre statistik om brugeraktivitet på siden.

Cookies indeholder kun aggregerede oplysninger og ingen oplysninger, der kan identificere dig som bruger.

Hvis du vil administrere dine cookieindstillinger, finder du oplysninger om dette her.

  1. Om børns personoplysninger

I overensstemmelse med loven om behandling af personoplysninger ønsker identiketter.dk ikke at behandle personoplysninger fra børn under 13 år uden værgens samtykke. Hvis det ser ud til at vi har behandlet børns personoplysninger, kan vi kontaktes angående sletning som beskrevet under punkt 9.

  1. Om elektronisk markedsføring

Som de fleste andre virksomheder har vi en berettiget interesse i at markedsføre vores tjenester. Samtidig er beskyttelse af personoplysninger vigtigt for os, og vi ønsker at begrænse eventuelle ulemper det kan medføre for dig. Hvis du har et aktivt kundeforhold med os, vil vi kunne sende dig elektronisk markedsføring om produkter eller tjenester som vi tror du er interesseret i, medmindre du har informeret os om, at du ikke ønsker at modtage sådanne henvendelser.

Du kan ændre dine præferencer ved at bruge afmeldingslinket i nyhedsbrevet eller ved at sende en mail til info@identiketter.dk

  1. Brug af databehandlere

Identiketter ApS indgår databehandlingsaftale med alle, der behandler personoplysninger på vegne af os. Vores databehandlere må ikke behandle dine personoplysninger på nogen anden måde end aftalt med os og beskrevet i denne persondatapolitik. Vi overfører ikke personoplysninger til lande uden for EU / EØS.

  1. Opbevaringsstid og sletterprocedure

Personoplysninger gemmes ikke længere, end det er nødvendigt for at opfylde formålet med behandling og lovbestemte opgaver, som vi for eksempel har i henhold til regnskabslovgivningen.

  1. Ændringer i persondatapolitikken

Hvis vi ændrer denne persondatapolitik, vil ændringerne blive offentliggjort på hjemmesiden 14 dage før de implementeres.

  1. Rettigheder

Du har ret til at få adgang til oplysninger der er indsamlet om dig, og du kan kræve rettelse af ukorrekte eller ufuldstændige oplysninger. Du kan også anmode om at oplysninger om dig bliver slettet. Hvis du mener at vi behandler personoplysninger i strid med loven, kan du indgive en klage til Datatilsynet (www.datatilsynet.dk).

Spørgsmål eller anmodninger om adgang til oplysninger, der er registreret om dig, kan rettes til info@identiketter.dk eller eventuelt per post til Identiketter ApS, Postboks 1617, 0900 København C.

Publiseret:14.12.2018