Gratis fragt - Hurtig levering - 100% Tilfredshedsgaranti
Blog0
HjemNavnelapper til tøj og udstyr
Navnelapper til tøj og udstyr

Navnelapper til tøj og udstyr

Navnelapper som klistres på tøj og udstyr. Tåler 60 grader i vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine.

0 / 17
0 / 17
0 / 17
Forhåndsvisning af Navnelapper til tøj og udstyr

Navnelapper som klistres på tøj og udstyr. Tåler 60 grader i vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine.

120 stk., 30 x 13 mm 179 kr. per sæt

Fremragende

Baseret på 1882 anmeldelser

26 timer siden

Fint produkt og hurtig levering

Fint produkt og hurtig levering

Karina
27 timer siden

God service

God service, nem hjemmeside og god kvalitet

Malene
31 timer siden

Jeg synes at Identiketter har den…

Jeg synes at Identiketter har den bredeste og bedste farve/tekst/billede udvalg, som gør det muligt at lave nogle virkelig personlige og flotte etiketter, lige meget hvad barnet kan lide.

Kat

Navnelapper fra Identiketter er et must i hverdagen. De hjælper dig med at holde orden på dit og mit! Mærk tøj, sko og udstyr på en enkel og sjov måde. Disse navnelapper er vores mest populære valg, de er selvklæbende og strygefri og kan designes efter eget ønske. Du bestemmer selv om lappen skal være super sød, super sej, trendy eller sjov. Vi har hundredevis af farver og designs at vælge mellem. Mix og match til du finder mærkelappen som passer perfekt til din familie og dine behov. Og du, vidste du at du nu kan matche navnelapperne med måde minilapper, strygelapper, store navnelapper og dekor?

Navnelapperne er 30 x 13 mm og passer perfekt til det meste tøj og på de fleste ting. Du får 120 mærkelapper i pakken, et godt antal til at få mærket det som trænger. Navnelapperne kan bruges til alt, også sportsudstyret, madkassen, drikkedunken, opladeren og en masse andre ting, som vandrer ind og ud af hjemmet. Sæt en navnelap på og vær tryg på at alt kommer med hjem igen.

Vores navnelapper er enkle at montere og holder godt i vask efter vask, år efter år.

Tag vare på det du er glad for – tag vare på miljøet – mærk dine ting med Identiketter.

Navnelapper

Med vores navnelapper kan du mærke tøj, sko og udstyr. Navnelapperne er super robuste og super praktiske. Kan bruges til alt tøj, som stadig har en intakt vaskeanvisning i sig. For sokker, hjemmestrik og andet uden vaskeanvisning, anbefales strygemærkerne. Navnemærkerne designes efter eget ønske.

Tåler vask

Navnemærkerne tåler 60 grader i vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine. De tåler også kulde. Vi stiller høje krav til kvalitet og garanterer at farve og facon holder over tid – også selvom mærkerne udsættes for hård brug og slitage.

Hurtig levering

Vi er meget optagede af leveringstid, og gør vores bedste for at du får mærkerne hjem i postkassen hurtigst muligt. 1 dags produktionstid og 2-3 dages leveringstid, så er de klar til at blive klistret på!