HjemDør-stickers børnArktiske dyr

Dør-stickers: Arktiske dyr

Forhåndsvisning af Dør-stickers: Arktiske dyr
169 kr. per sæt
0 / 17
0 / 17

Vælg tema

Forhåndsvisning af Dør-stickers: Arktiske dyr

Pingviner, sæler og polarræve. Er det ikke underligt, at mange af verdens sødeste dyr bor i kolde områder? Det forklarer nok også hvorfor så mange børn elsker denne bedårende dør-sticker med dyr fra de arktiske områder. Vores dør-stickers er selvklæbende og fungerer som et klistermærke, sådan at den enkelt kan sættes på døren til børneværelset.

Sættet består af et banner, hvor du kan vælge din helt egen personlige tekst. Derudover medfølger et hovedmotiv og flere små dekorationselementer såsom snefnug og fisk. Vores dør-stickers findes i otte forskellige varianter og du kan vælge mellem en sæl, en hvalros, en spækhugger, en pingvin, en isbjørn eller en polarræv.

Ønsker du at skabe et flot vinterland på børneværelset? Se vores udvalg i wallstickers samt plakater i samme tema.

Dørdekorationen er af et fleksibelt materiale som ikke strækker sig eller laver mærker på underlaget. Den er derfor meget nem at og kan også enkelt fjernes igen om du skulle ønske det.

Sådan fæster du dekorationen på døren:

  • Sørg for at døren er ren, tør samt fri for fedt og støv.
  • Tag forsigtig de forskellige dekorationselementer af arket og placer dem der, hvor vil have dem på døren.
  • Vær opmærksom på, at gnide eventuelle luftbobler ud med hånden mens du fæster dekorationen på døren.

Skulle det ikke blive helt perfekt første gang, er det ingen problem at fjerne dekorationen igen og dermed placere dem et nyt sted. Alt du behøver at gøre er, at du forsigtig tager dekorationen af overfladen. Du kan også sætte dem tilbage på originalemballagen fra Identiketter eller på et bagepapir, indtil du har fundet det helt rette sted.

Dør-stickers med arktiske dyr
Dør-stickers med arktiske dyr
Dør-stickers med arktiske dyr
Dør-stickers med arktiske dyr
Dør-stickers med arktiske dyr