Gratis fragt - Hurtig levering
Blog0
HjemDør-stickersDør-stickers: Enhjørning

Dør-stickers: Enhjørning

Selvklæbende stickers i flere farverige designs

0 / 17
0 / 17

Selvklæbende stickers i flere farverige designs

149 kr. per sæt
henter..
Forhåndsvisning af Dør-stickers: Enhjørning - Enhjørning 1Forhåndsvisning af Dør-stickers: Enhjørning - Enhjørning 1

Fremragende

Baseret på 1866 anmeldelser

7 dage siden

God service

God service ! Min pakke kom aldrig frem, og skrev derfor til virksomheden. De svarede omgående og var utrolig høflige på skrift. De sendte omgående en ny. Da denne ej kom frem, fik jeg pengene retur. Dejligt at man ikke skulle til og bøvle frem og tilbage ! Har efterfølgende bestilt igen , og de er modtaget og er i kanon kvalitet. Sidder godt fast i tøjet og er super søde ! Bestiller helt sikkert herfra igen

sandra
14 dage siden

Min pakke forsvandt med posten og da…

Min pakke forsvandt med posten og da jeg kontaktede firmaet var de klar til at hjælpe. De kan selvfølgelig ikke gøre for at pakken bliver væk men deres service under denne situation var fabelagtig!

Rikke
18 dage siden

God service!

Jeg bestilte, fik dagen efter en mail om at min vare var sendt afsted, men modtog ikke noget. Jeg skrev derfor til dem og de gik straks igang med at lave min ordre igen og sendte en ny vare. Den kom 3 dage senere. Super god service👏🏼👍🏽

Mette Dinsen

Er du træt af den hvide, tomme og kedelige dør. Vi har løsningen! Vores dør-stickers kan fæstnes på de fleste overflader, og passer specielt godt til at pifte døren til børneværelset op med! Vink farvel til tomme, kedelige døre og sig hej til farver og søde motiver som fylder hverdagen med lidt ekstra.

Ens for alle sæt  

  • Vores dør-stickers kan fæstes i flere variationer. Her er det bare at lade kreativiteten flyde frit og dekorere din dør som du vil!
  • Lavet på fleksibelt materiale, som ikke strækker sig eller laver mærker.
  • Tilgængelig i flere forskellige farver og temasæt. Alle temasæt består af et personligt navnebanner, et hovedmotiv og små dekorelementer.
  • Fæstes enkelt på glatte overlader, og kan fungere på nogen let strukturerede overflader.
  • Let at fæste, enkel at fjerne.
  • Kan matches med flere af temasættene fra vores wallstickers.