HjemDør-stickers børnFe

Dør-stickers: Fe

Forhåndsvisning af Dør-stickers: Fe
169 kr. per sæt
0 / 17
0 / 17

Vælg tema

Forhåndsvisning af Dør-stickers: Fe

Skab en fortryllende verden inspireret af skovens magi med feer, mariehøner, harer og søde insekter! Denne selvklæbende dørdekoration er inspireret af skovens magi og kan på nul komma fem give nyt liv på en ellers lidt kedelig eller slidt dør.

Dørdekorationen fungerer som et klistermærke og dette sæt består af et banner hvorpå du kan skrive din personlige tekst, samt et hovedmotiv og flere mindre dekorationselementer. Vælg mellem tre forskellige feer, mariehøne, hare og et sødt insekt.

Ønsker du også at sprede lidt tryllestøv på børneværelset? Ved hjælp af vores vægdekoration i samme tema, kan du skabe et magisk legeland med feer, kaniner og andre søde detaljer.

Dørdekorationen er lavet i et fleksibelt materiale som ikke strækker eller efterlader mærker. Den er derfor meget enkel at fæste og kan nemt fjernes igen hvis man skulle ønske det.

Sådan fæster du dekorationen på døren:

  • Sørg for at døren er ren, tør og fri for fedt og støv.
  • Tag de forskellige dekorationselementer forsigtig af arket og sæt dem der, hvor du ønsker at de skal sidde på døren.
  • Vær opmærksom på, at du samtidig gnider eventuelle luftbobler ud med hånden.

Hvis det ikke skulle blive helt perfekt ved første forsøg, er det ikke noget problem at fjerne dekorationen igen og placere den et andet sted. Alt du behøver at gøre, er at du forsigtig tager dekorationen af overfladen. Du kan også første den tilbage på originalemballagen fra Identiketter eller på et bagepapir, indtil du har fundet det helt rette sted.

Dør-stickers med guldsmed
Dør-stickers med mariehøne
Dør-stickers med lyserød fe
Dørdekoration med lilla fe
Dørdekoration med kanin
Dørdekoration med blå fe