HjemDør-stickers børnGravemaskiner

Dør-stickers: Gravemaskiner

Forhåndsvisning af Dør-stickers: Gravemaskiner
169 kr. per sæt
0 / 17
0 / 17

Vælg tema

Selvklæbende
Lette at fjerne
Efterlader ingen mærker
Stort udvalg

Kom iført byggehjelm når du går ind på dette værelse! Dette er den perfekte dørdekoration for alle de børn som elsker store anlægsmaskiner med meget lyd.

Dørdekorationen fungerer som et klistermærke, og derfor kan du hurtig forvandle en kedelig dør til spændende for barnet.

Sættet består af et banner, hvor du kan vælge din helt egen personlige tekst, et hovedmotiv samt flere små dekorationselementer. Vælg mellem tre forskellige varianter: Gravemaskine, traktor eller lastbil.

Vil du forvandle børneværelset til en kreativ byggeplads? Kombiner gerne med vores selvklæbende vægdekoration i samme tema.

Dørdekorationen er af et fleksibelt materiale som ikke strækker sig eller laver mærker på underlaget. Den er derfor meget nem at og kan også enkelt fjernes igen om du skulle ønske det.

Sådan fæster du dekorationen på døren:

  • Sørg for at døren er ren, tør samt fri for fedt og støv.
  • Tag forsigtig de forskellige dekorationselementer af arket og placer dem der, hvor vil have dem på døren.
  • Vær opmærksom på, at gnide eventuelle luftbobler ud med hånden mens du fæster dekorationen på døren.

Skulle det ikke blive helt perfekt første gang, er det ingen problem at fjerne dekorationen igen og dermed placere dem et nyt sted. Alt du behøver at gøre er, at du forsigtig tager dekorationen af overfladen. Du kan også sætte dem tilbage på originalemballagen fra Identiketter eller på et bagepapir, indtil du har fundet det helt rette sted.

Dørdekoration gravemaskine
Pynt døren med gravemaskine
Dørdekoration traktor
Pynt døren med traktor
Dørdekoration lastbil
Pynt døren med lastbil