HjemDør-stickers børnHunde

Dør-stickers: Hunde

Forhåndsvisning af Dør-stickers: Hunde
169 kr. per sæt
0 / 17
0 / 17

Vælg tema

Forhåndsvisning af Dør-stickers: Hunde

Drømmer dit barn om at få sin egen hund? Både hundevenner med og uden hunde vil elske denne flotte dør-sticker. Vores dørdekorationer er selvklæbende og fungerer som et klistermærke, sådan at du på nul komma fem kan friske en kedelig dør op med et nyt udseende samtidig som du hylder menneskets beste ven.

Sættet består af et banner hvor du kan få din helt egen personlige tekst, et hovedmotiv og flere små dekorationselementer. Er dalmatineren familiens yndlingshund, eller måske foretrækker I en engelsk bulldog? Vælg mellem 15 forskellige hunderacer.

Er dit barn hel vild med hunde? Så anbefaler vi, at du også ser på vores fine plakater med hundetema.

Dørdekorationen er af et fleksibelt materiale som ikke strækker sig eller laver mærker på underlaget. Den er derfor meget nem at og kan også enkelt fjernes igen om du skulle ønske det.

Sådan fæster du dekorationen på døren:

  • Sørg for at døren er ren, tør samt fri for fedt og støv.
  • Tag forsigtig de forskellige dekorationselementer af arket og placer dem der, hvor vil have dem på døren.
  • Vær opmærksom på, at gnide eventuelle luftbobler ud med hånden mens du fæster dekorationen på døren.

Skulle det ikke blive helt perfekt første gang, er det ingen problem at fjerne dekorationen igen og dermed placere dem et nyt sted. Alt du behøver at gøre er, at du forsigtig tager dekorationen af overfladen. Du kan også sætte dem tilbage på originalemballagen fra Identiketter eller på et bagepapir, indtil du har fundet det helt rette sted