HjemDør-stickers børnNinja

Dør-stickers: Ninja

Forhåndsvisning af Dør-stickers: Ninja
169 kr. per sæt
0 / 17
0 / 17

Vælg tema

Selvklæbende
Lette at fjerne
Efterlader ingen mærker
Stort udvalg

Frygtløse, smidige og hurtige – det er ikke så underligt, at så mange børn elsker at lege ninja! Alle ninjafans vil elske denne selvklæbende dør-sticker til børneværelset, da den giver døren et nyt og sejt udseende samtidig som den inspirerer til spændende ninja-lege.

Sættet består af et banner hvor du kan få din personlige tekst, et hovedmotiv og flere små dekorationselementer. Vælg blandt fire forskellige varianter. Foretrækker du måske en ninja i kampmodus, eller en ninja som mediterer?

Dørdekorationen er af et fleksibelt materiale som ikke strækker sig eller laver mærker på underlaget. Den er derfor meget nem at og kan også enkelt fjernes igen om du skulle ønske det.

Sådan fæster du dekorationen på døren:

  • Sørg for at døren er ren, tør samt fri for fedt og støv.
  • Tag forsigtig de forskellige dekorationselementer af arket og placer dem der, hvor vil have dem på døren.
  • Vær opmærksom på, at gnide eventuelle luftbobler ud med hånden mens du fæster dekorationen på døren.

Skulle det ikke blive helt perfekt første gang, er det ingen problem at fjerne dekorationen igen og dermed placere dem et nyt sted. Alt du behøver at gøre er, at du forsigtig tager dekorationen af overfladen. Du kan også sætte dem tilbage på originalemballagen fra Identiketter eller på et bagepapir, indtil du har fundet det helt rette sted.

Dør-stickers Ninja
Dør-stickers Ninja
Dør-stickers Ninja
Dør-stickers Ninja
Dør-stickers Ninja
Dør-stickers Ninja
Dør-stickers Ninja
Dør-stickers Ninja