HjemDør-stickers børnRobot

Dør-stickers: Robot

Forhåndsvisning af Dør-stickers: Robot
169 kr. per sæt
0 / 17
0 / 17

Vælg tema

Selvklæbende
Lette at fjerne
Efterlader ingen mærker
Stort udvalg

Lad vores glade og venlige robotter inspirere til fantasifuld leg på børneværelset. Alle børn, der drømmer om at få sin egen robot, vil elske denne sjove dørdekoration. Dørdekorationen er selvklæbende og fungerer som et klistermærke, således at den enkelt kan påføres på døren til børneværelset.

Sættet består af et banner, hvor du kan vælge din helt egen personlige tekst. Et hovedmotiv og flere små dekorationselementer såsom en lyspære. Dørdekorationen fåes i flere varianter og farver. Vælg den, du synes passer bedst.

Ønsker du at skabe en robot verden på børneværelset? Se vores seje udvalg i wallstickers, højdemålere og plakater i samme tema.

Dørdekorationen er af et fleksibelt materiale som ikke strækker sig eller laver mærker på underlaget. Den er derfor meget nem at og kan også enkelt fjernes igen om du skulle ønske det.

Sådan fæster du dekorationen på døren:

• Sørg for at døren er ren, tør samt fri for fedt og støv.
• Tag forsigtig de forskellige dekorationselementer af arket og placer dem der, hvor vil have dem på døren.
• Vær opmærksom på, at gnide eventuelle luftbobler ud med hånden mens du fæster dekorationen på døren.

Skulle det ikke blive helt perfekt første gang, er det ingen problem at fjerne dekorationen igen og dermed placere dem et nyt sted. Alt du behøver at gøre er, at du forsigtig tager dekorationen af overfladen. Du kan også sætte dem tilbage på originalemballagen fra Identiketter eller på et bagepapir, indtil du har fundet det helt rette sted.