HjemDør-stickers børnSkovens dyr

Dør-stickers: Skovens dyr

Forhåndsvisning af Dør-stickers: Skovens dyr
169 kr. per sæt
0 / 17
0 / 17

Vælg tema

Forhåndsvisning af Dør-stickers: Skovens dyr

Elsker dit barn at være ude i naturen? Med hjælp fra vores personlige og selvklæbende dørdekorationer med dyr fra skoven, kan du tage lidt af naturen med ind på børneværelset.

Dørdekorationerne fungerer som et klistermærke og du kan derfor på få minutter give nyt liv til en ellers kedelig eller slidt dør.

Disse sæt består af et banner, hvor du kan vælge din personlige tekst, et hovedelement og flere små små dekorationselementer. Vælg mellem en bjørn, en ræv eller en hare.

Vil du også have en stemning af skov inde i børneværelset? Kombiner dørdekorationer med vores vægdekorationer og højdemåler i samme tema.

Dørdekorationen er af et fleksibelt materiale som ikke strækker sig eller laver mærker på underlaget. Den er derfor meget nem at og kan også enkelt fjernes igen om du skulle ønske det.

Sådan fæster du dekorationen på døren:

  • Sørg for at døren er ren, tør samt fri for fedt og støv.
  • Tag forsigtig de forskellige dekorationselementer af arket og placer dem der, hvor vil have dem på døren.
  • Vær opmærksom på, at gnide eventuelle luftbobler ud med hånden mens du fæster dekorationen på døren.

Skulle det ikke blive helt perfekt første gang, er det ingen problem at fjerne dekorationen igen og dermed placere dem et nyt sted. Alt du behøver at gøre er, at du forsigtig tager dekorationen af overfladen. Du kan også sætte dem tilbage på originalemballagen fra Identiketter eller på et bagepapir, indtil du har fundet det helt rette sted.

Dørdekoration bjørn
Pynt døren med bjørn
Dørdekoration ræv
Pynt døren med ræv
Dørdekoration kanin
Pynt døren med kanin