HjemDør-stickers børnUdrykningskøretøj

Dør-stickers: Udrykningskøretøj

Forhåndsvisning af Dør-stickers: Udrykningskøretøj
169 kr. per sæt
0 / 17
0 / 17

Vælg tema

Forhåndsvisning af Dør-stickers: Udrykningskøretøj

Babu-babu! Børn som lader sig fascinere af køretøj med sirener og blåblink vil elske denne dør-sticker. Hold tyve og banditter væk eller leg ægte hverdagshelt med motiver såsom politibil, sherif, ambulance og brandbil. Dørdekorationen selvklæbende og fungerer som et klistermærke, sådan at du på nul komma fem kan give et nyt liv til en lidt kedelig eller slidt dør.  

Sættet består af et banner; formet som et skilt, hvor du kan vælge din helt egen personlige tekst, et udrykningskøretøj og forskellige dekorationselementer som stjerner, hjerter, politifløjter, walkietalkier, flammer og plastre.

Dørdekorationen er af et fleksibelt materiale som ikke strækker sig eller laver mærker på underlaget. Den er derfor meget nem at og kan også enkelt fjernes igen om du skulle ønske det. 

Sådan fæster du dekorationen på døren: 

  • Sørg for at døren er ren, tør samt fri for fedt og støv. 
  • Tag forsigtig de forskellige dekorationselementer af arket og placer dem der, hvor vil have dem på døren. 
  • Vær opmærksom på, at gnide eventuelle luftbobler ud med hånden mens du fæster dekorationen på døren. 

Skulle det ikke blive helt perfekt første gang, er det ingen problem at fjerne dekorationen igen og dermed placere dem et nyt sted. Alt du behøver at gøre er, at du forsigtig tager dekorationen af overfladen. Du kan også sætte dem tilbage på originalemballagen fra Identiketter eller på et bagepapir, indtil du har fundet det helt rette sted. 

Dør-stickers med politibil
Dør-stickers med brandbil
Dør-stickers med ambulance
Dør-stickers med sheriff