Gå til indhold
HjemHøjdemåler børnFuglekasse

Højdemåler: Fuglekasse

Forhåndsvisning af Højdemåler: Fuglekasse
349 kr. per sæt
0 / 20
0 / 20

Højt oppe i træet, hvor fuglene bor. En fredfyldt højdemåler med fuglemotiv.

Måler barnet fra 50 – 160 cm. Total højde efter opsætning er 148 cm. Bredde 30 cm.

Selvklæbende
Lette at fjerne
Efterlader ingen mærker
Stort udvalg

Fuglekvider og summende lyde fra humlebier. Bring følelsen af ro og harmoni med ind i børneværelset ved hjælp fra denne dekorative højdemåler. Hvor lang tid tager det, før barnet når helt op til fuglekassen? Notér datoen for de forskellige målinger på højdemåleren, eller tag et billede med barnet stående ved siden af.

Sættet indeholder en selvklæbende højdemåler og flere små dekorationselementer som humlebier, fugle og blomster. Højdemåleren fungerer som et klistermærke og kan enkelt fæstes på en væg, en dør og et skab. Træstammen; som er det største dekorationselement i pakken, er 148 cm langt og 30 cm bredt.

Giv højdemåleren dit helt eget personlige præg gennem en selvvalgt tekst; for eksempel barnets navn og fødselsdato.

Dekorationen er lavet i et fleksibelt materiale, som ikke strækker eller efterlader mærker på væggen. Den sidder bedst på glatte overflader, men kan også fæstes på let teksturerede flader.

Højdemåleren følger barnet fra det er 50 til 160 cm langt og for at få et nøjagtigt mål bør du derfor placere højdemåleren i rigtig højde på væggen. Sørg for, at afstanden fra gulvet og op til den nederste markør på målelinjen er 50 cm. Fortvivl ikke, hvis det ikke bliver perfekt på første forsøg, klistermærkerne kan let fjernes igen eller forflyttes og de efterlader ingen mærker på væggen.

Har resten af børneværelset også brug for en lille fornyelse? Se vores udvalg indenfor wallstickers og dør-stickers i forskellige temaer – vi har noget for enhver smag!

Højdemåler med fuglemotiv
Højdemåler med fuglemotiv
Højdemåler med fuglemotiv