Gå til indhold
HjemHøjdemåler børnRødt fyrtårn

Højdemåler: Rødt fyrtårn

Forhåndsvisning af Højdemåler: Rødt fyrtårn
349 kr. per sæt
0 / 20
0 / 20

Lad fyrtårnet vise vej! Følg med i barnets højdeudvikling med denne flotte, maritime højdemåler.

Måler barnet fra 50 – 160 cm. Total højde efter opsætning er 145 cm. Bredde 20 cm.

Selvklæbende
Lette at fjerne
Efterlader ingen mærker
Stort udvalg

Lad fyrtårnet vise vej! Følg med i barnets højdeudvikling med denne flotte, maritime højdemåler.

Børn vokser hurtig og pludselig er de vokset flere centimeter siden sidste måling. Med vores charmerende højdemåler, der er formet som et fyrtårn kan du let og enkelt både give børneværelset et maritimt touch og følge med i barnets højdeudvikling.

Sættet indeholder en selvklæbende højdemåler, samt flere små dekorationselementer såsom en måne, skyer og fugle. Højdemåleren fungerer som et klistermærke og kan enkelt fæstes på en væg, en dør og et skab. Fyrtårnet, som er det største dekorationselement i pakken, er 145 cm langt og 21 cm bredt. Vælg mellem en rød- eller blå variant.

Giv højdemåleren dit helt eget personlige præg gennem en selvvalgt tekst; for eksempel barnets navn og fødselsdato.

Dekorationen er lavet i et fleksibelt materiale, som ikke strækker eller efterlader mærker på væggen. Den sidder bedst på glatte overflader, men kan også fæstes på let teksturerede flader.

Højdemåleren følger barnet fra det er 50 til 160 cm langt og for at få et helt nøjagtigt mål, bør du derfor placere højdemåleren i rigtig højde på væggen. Sørg for, at afstanden fra gulvet og op til den nederste markør på målelinjen er 50 cm. Fortvivl ikke, hvis det ikke bliver perfekt på første forsøg, klistermærkerne kan let fjernes igen eller forflyttes og de efterlader ingen mærker på væggen.

Kunne det tænkes at resten af børneværelset også har brug for en fornyelse? Se vores udvalg indenfor wallstickers og dør-stickers i forskellige temaer – vi har noget for enhver smag!

Fyrtårn rød 1 - Højdemåler
Fyrtårn rød 2 - Højdemåler
Fyrtårn rød 3 - Højdemåler