Gå til indhold
HjemHøjdemåler børnGiraf

Højdemåler: Giraf

Forhåndsvisning af Højdemåler: Giraf
349 kr. per sæt
0 / 20
0 / 20

Mål barnets vækst med verdens højeste dyr.

Måler barnet fra 50 – 160 cm. Total højde efter opsætning er 145 cm. Bredde 34 cm.

Selvklæbende
Lette at fjerne
Efterlader ingen mærker
Stort udvalg

Hvor højt kan dit barn nå op på giraffen? Følg med i barnets vækst og lav et sjovt fokuspunkt på børneværelset med denne super søde giraf-højdemåler.

Sættet indeholder en selvklæbende højdemåler og flere små dekorationselementer som skyer og fugle. Højdemåleren fungerer som et klistermærke og kan enkelt fæstes på vægge, døre og skabe. Giraffen, som er det største dekorationselement i pakken er 145 cm lang og 34 cm bred.

Du kan også få højdemåleren med din personlige tekst, for eksempel barnets navn og fødselsdato.

Dekorationen er lavet i et fleksibelt materiale som ikke skader væggen. De sidder bedst på en glat overflade, men kan også fungere på let tekstureret flade.

Højdemåleren følger barnet fra det er 50 til 160 cm langt og for at få et nøjagtig mål bør du derfor placere højdemåleren i rigtig højde på væggen. Sørg for at afstanden fra gulvet og op til den nederste markør på målelinjen er 50 cm. Fortvivl ikke, hvis det skulle blive forkert ved første forsøg, klistermærkerne kan nemt fjernes igen og de efterlader ingen mærker på væggen.

Ønsker du at dekorere børneværelset med flere eksotiske dyr? Se vores udvalg af dørdekorationer og vægdekorationer i samme tema.

Højdemåler til børneværelset - giraf
Højdemåler giraf
Højdemåler børn - giraf