Gå til indhold
HjemHøjdemåler børnLama

Højdemåler: Lama

Forhåndsvisning af Højdemåler: Lama
349 kr. per sæt
0 / 20
0 / 20

Hold øje med dit barns vækst ved hjælp af denne charmerende og lodne lamaens langstrakte hals.

Måler barnet fra 50 til 160 cm. Samlet højde, når den er monteret på væggen, er 147 cm. Bredden på er 24 cm.

Selvklæbende
Lette at fjerne
Efterlader ingen mærker
Stort udvalg

Hvem elsker ikke lamaer? Når de drejer deres slanke hoveder, blinker med øjnene og ser ud til at smile, er de simpelthen uimodståelige. Nu kan dette charmerende væsen opfriske børneværelset og samtidig hjælpe dig med at følge dit barns vækst.

Vores utrolig søde lama-højdemåler fungerer som et klistermærke og kan nemt fastgøres direkte på væggen. Lamaen, som er den største del af sættet, har en højde på cirka 147 cm og en bredde på 24 cm på det bredeste sted. Sættet inkluderer også flere mindre dekorationselementer.

Giv højdemåleren dit helt eget personlige præg gennem en selvvalgt tekst; for eksempel barnets navn og fødselsdato.

Dekorationen er lavet i et fleksibelt materiale, som ikke strækker eller efterlader mærker på væggen. Den sidder bedst på glatte overflader, men kan også påføres på let teksturerede flader.

Højdemåleren følger barnet fra det er 50 til 160 cm langt og for at få et helt nøjagtigt mål, bør du derfor placere højdemåleren i rigtig højde på væggen. Sørg for, at afstanden fra gulvet og op til den nederste markør på målelinjen er 50 cm. Fortvivl ikke, hvis det ikke bliver perfekt på første forsøg, klistermærkerne kan let fjernes igen eller forflyttes og de efterlader ingen mærker på væggen.