HjemHøjdemålerRaket

Højdemåler: Raket

Se børnene strække sig efter stjernerne i universet.

0 / 20
0 / 20

Se børnene strække sig efter stjernerne i universet.

349 kr. per sæt

Måler barnet fra 50 – 160 cm. Total højde efter opsætning er 187 cm. Bredde 37 cm.

Fremragende

Baseret på 2173 anmeldelser

14 timer siden

Gode navnemærker

Gode navnemærker, som sidder godt fast. God service og hurtigt levering. Vi har handler her før, og handler her helt sikkert igen Reflekserne har vi ikke været så heldige med, de faldt hurtigt af. Dette har vi ikke kontaktet firmaet…

Kit og Søren
14 timer siden

Vi anbefaler gerne Identiketter

Vi anbefaler gerne Identiketter til andre forældre. Flotte designs, nem udførsel af bestilling og hurtig levering.

Sofie
18 timer siden

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt

Susanne Houborg Nielsen

Vokser dit barn i raketfart? Med denne dekorative højdemåler kan I følge med i at barnet ”skyder i vejret”.

Sættet indeholder en selvklæbende højdemåler og flere små dekorationselementer med verdensrummet som tema. Højdemåleren fungerer som et klistermærke og kan enkelt fæstes på vægge, døre og skabe. Raketten, der er det største dekorationselement i pakken er 187 cm lang og 37 cm bred.

Du kan også få en personlig tekst på din højdemåler; for eksempel barnets navn og fødselsdato.

Dekorationen er lavet i et fleksibelt materiale som ikke strækker sig eller skader væggen. De sidder bedst på en glat overflade, men kan også fungere på let tekstureret flade.

Højdemåleren følger barnet fra det er 50 til 160 cm langt og for at få et nøjagtig mål bør du derfor placere højdemåleren i rigtig højde på væggen. Sørg for at afstanden fra gulvet og op til den nederste markør på målelinjen er 50 cm. Fortvivl ikke, hvis det skulle blive forkert ved første forsøg, klistermærkerne kan nemt fjernes igen og de efterlader ingen mærker på væggen.

Ønsker du at dekorere hele børneværelset med raketter, planeter og stjerner? Skab dit eget univers med vores populære dørdekorationer og vægdekorationer i samme tema.