Gå til indhold
HjemHøjdemåler børnRegnbue

Højdemåler: Regnbue

Forhåndsvisning af Højdemåler: Regnbue
349 kr. per sæt
0 / 20
0 / 20

Lad dit barn vokse til det flotteste farve fænomen på himmelen.

Måler barnet fra 50 – 160 cm. Total højde efter opsætning er 184 cm. Bredde 35 cm.

Selvklæbende
Lette at fjerne
Efterlader ingen mærker
Stort udvalg

Børn vokser hurtigt – og pludselig er det som om de er blevet et helt hoved højere! Med denne superfine regnbue-højdemåler kan I holde tælling med de vigtige centimeter.

Sættet indeholder en selvklæbende højdemåler og flere små dekorationselementer i regnbuens farver. Højdemåleren fungerer som et klistermærke og kan enkelt fæstes på vægge, døre og skabe. Regnbuen, som er det største dekorationselementet i pakken er 184 cm lang og 35 cm bred.

Du kan også få højdemåleren med din personlige tekst, for eksempel barnets navn og fødselsdato.

Dekorationen er lavet i et fleksibelt materiale som ikke skader væggen. De sidder bedst på en glat overflade, men kan også fungere på let tekstureret flade.

Højdemåleren følger barnet fra det er 50 til 160 cm langt og for at få et nøjagtig mål bør du derfor placere højdemåleren i rigtig højde på væggen. Sørg for at afstanden fra gulvet og op til den nederste markør på målelinjen er 50 cm. Fortvivl ikke, hvis det skulle blive forkert ved første forsøg, klistermærkerne kan nemt fjernes igen og de efterlader ingen mærker på væggen.

Ønsker du at tilføje endnu mere farve på børneværelset? Det kan du gøre super enkelt med vores dørdekorationer og vægdekorationer i samme tema.

Højdemåler til børneværelset - regnbue
Regnbue højdemåler
Højdemåler børn - regnbue