HjemHøjdemålerRegnbue

Højdemåler: Regnbue

Lad dit barn vokse til det flotteste farve fænomen på himmelen.

0 / 20
0 / 20

Lad dit barn vokse til det flotteste farve fænomen på himmelen.

349 kr. per sæt

Måler barnet fra 50 – 160 cm. Total højde efter opsætning er 184 cm. Bredde 35 cm.

Fremragende

Baseret på 2173 anmeldelser

14 timer siden

Gode navnemærker

Gode navnemærker, som sidder godt fast. God service og hurtigt levering. Vi har handler her før, og handler her helt sikkert igen Reflekserne har vi ikke været så heldige med, de faldt hurtigt af. Dette har vi ikke kontaktet firmaet…

Kit og Søren
14 timer siden

Vi anbefaler gerne Identiketter

Vi anbefaler gerne Identiketter til andre forældre. Flotte designs, nem udførsel af bestilling og hurtig levering.

Sofie
18 timer siden

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt

Susanne Houborg Nielsen

Børn vokser hurtigt – og pludselig er det som om de er blevet et helt hoved højere! Med denne superfine regnbue-højdemåler kan I holde tælling med de vigtige centimeter.

Sættet indeholder en selvklæbende højdemåler og flere små dekorationselementer i regnbuens farver. Højdemåleren fungerer som et klistermærke og kan enkelt fæstes på vægge, døre og skabe. Regnbuen, som er det største dekorationselementet i pakken er 184 cm lang og 35 cm bred.

Du kan også få højdemåleren med din personlige tekst, for eksempel barnets navn og fødselsdato.

Dekorationen er lavet i et fleksibelt materiale som ikke strækker sig eller skader væggen. De sidder bedst på en glat overflade, men kan også fungere på let tekstureret flade.

Højdemåleren følger barnet fra det er 50 til 160 cm langt og for at få et nøjagtig mål bør du derfor placere højdemåleren i rigtig højde på væggen. Sørg for at afstanden fra gulvet og op til den nederste markør på målelinjen er 50 cm. Fortvivl ikke, hvis det skulle blive forkert ved første forsøg, klistermærkerne kan nemt fjernes igen og de efterlader ingen mærker på væggen.

Ønsker du at tilføje endnu mere farve på børneværelset? Det kan du gøre super enkelt med vores dørdekorationer og vægdekorationer i samme tema.