Gå til indhold
HjemHøjdemåler børnSuperkids grøn

Højdemåler: Superkids grøn

Forhåndsvisning af Højdemåler: Superkids grøn
349 kr. per sæt
0 / 20
0 / 20

Se familiens lille superhelt sigte mod stjernerne - og forbi!

Måler barnet fra 50 – 160 cm. Total højde efter opsætning er 140 cm. Bredde 28 cm.

Selvklæbende
Lette at fjerne
Efterlader ingen mærker
Stort udvalg

Vokser din lille superhelt i en rasende fart? Mange forældre kan garanteret nikke genkendende til dette. Superkids højdemåler i farven grøn giver barnets superværelse lidt ekstra personlighed, samtidig som I kan følge med i højdeudviklingen hos barnet.

Hvert sæt indeholder en selvklæbende højdemåler og flere små dekorationselementer såsom et lyn og tekstbobler. Højdemåleren fungerer som et klistermærke og kan enkelt fæstes på vægge, døre og skabe. Det største dekorationselement i pakken er den grønne lineal, som sigter mod himlen! Vi tilbyder også superkids højdemåler i farven lilla.

Højdemåleren kommer med din helt egen personlige tekst; som for eksempel barnets navn og fødselsdato.

Dekorationen er lavet i et fleksibelt materiale, der ikke skader væggen. Den sidder bedst på glatte overflader; men kan også fungere på en let tekstureret flade.

Højdemåleren følger barnet fra det er 50 til 160 cm langt og for at få et nøjagtig mål bør du derfor placere højdemåleren i rigtig højde på væggen. Sørg for at afstanden fra gulvet og op til den nederste markør på målelinjen er 50 cm. Fortvivl ikke, hvis det skulle blive forkert ved første forsøg, klistermærkerne kan nemt fjernes igen og de efterlader ingen mærker på væggen.

Elsker dit barnet superhelte? Se vores udvalg i vores superseje wallstickers og dør-stickers med superkids-motiver.

Højdemåler til børneværelset - superkids grøn
Højdemåler superkids grøn
Højdemåler børn - superkids grøn