Gå til indhold
HjemHøjdemåler børnSuperkids lilla

Højdemåler: Superkids lilla

Forhåndsvisning af Højdemåler: Superkids lilla
349 kr. per sæt
0 / 20
0 / 20

Små superhelter vokser superhurtigt! Hold styr på højden med en superkids-højdemåler.

Måler barnet fra 50 – 160 cm. Total højde efter opsætning er 140 cm. Bredde 28 cm.

Selvklæbende
Lette at fjerne
Efterlader ingen mærker
Stort udvalg

Små superhelte synes at vokse hurtigere end lysets hastighed, og med en superkids-højdemåler i farven lilla bliver det ekstra morsomt at følge med i barnets højdeudvikling. Giv superhelteværelset en helt ny dimension ved hjælp af vores superfine højdemålere med superkids-motiver.

Hvert sæt indeholder en selvklæbende højdemåler og flere små dekorationselementer såsom et lyn og tekstbobler. Højdemåleren fungerer som et klistermærke og kan enkelt fæstes på vægge, døre og skabe. Det største dekorationselement i pakken er linealen i farven lilla, som sigter mod himlen! Vi tilbyder også en superkids-højdemåler i farven grøn.

Højdemåleren kommer med din helt egen personlige tekst; som for eksempel barnets navn og fødselsdato.

Dekorationen er lavet i et fleksibelt materiale, der ikke skader væggen. Den sidder bedst på glatte overflader; men kan også fungere på en let tekstureret flade.

Højdemåleren følger barnet fra det er 50 til 160 cm langt og for at få et nøjagtig mål bør du derfor placere højdemåleren i rigtig højde på væggen. Sørg for at afstanden fra gulvet og op til den nederste markør på målelinjen er 50 cm.

Fortvivl ikke, hvis det skulle blive forkert ved første forsøg, klistermærkerne kan nemt fjernes igen og de efterlader ingen mærker på væggen. Ønsker dit barn sig et superværelse? Se vores udvalg i vores superseje wallstickers og dør-stickers med superkids-motiver.

Højdemåler til børneværelset - superkids lilla
Højdemåler superkids lilla
Højdemåler børn - superkids lilla