Gå til indhold
HjemHøjdemåler børnSvensknøgle

Højdemåler: Svensknøgle

Forhåndsvisning af Højdemåler: Svensknøgle
349 kr. per sæt
0 / 20
0 / 20

Se, hvor høj jeg er blevet! En højdemåler til alle teknik-interesserede.

Se, hvor høj jeg er blevet! En højdemåler til alle teknik-interesserede.

Selvklæbende
Lette at fjerne
Efterlader ingen mærker
Stort udvalg

Mange børn elsker alt som har med teknik at gøre! Med denne højdemåler formet som et værktøj, kan du både give børneværelset et sejt udtryk og følge med i barnets højde.

Højdemåleren passer godt i kombination med vores vægdekorationer, plakatserier og dørdekorationer med robot-tema.

Sættet indeholder en selvklæbende højdemåler, samt flere små dekorelementer som et lyn, skruer og hjerter. På skruerne kan du også skrive dato på, hvornår I har foretaget målingen.

Højdemåleren fungerer som et klistermærke og kan enkelt påføres på vægge, døre og skabe. Svensknøglen, som er det største dekorelement i pakken, er 147 cm langt og 18 cm bredt.

Giv højdemåleren dit helt eget personlige præg gennem en selvvalgt tekst; for eksempel barnets navn og fødselsdato.

Dekorationen er lavet i et fleksibelt materiale, som ikke strækker eller efterlader mærker på væggen. Den sidder bedst på glatte overflader, men kan også påføres på let teksturerede flader.

Højdemåleren følger barnet fra det er 50 til 160 cm langt og for at få et helt nøjagtigt mål, bør du derfor placere højdemåleren i rigtig højde på væggen. Sørg for, at afstanden fra gulvet og op til den nederste markør på målelinjen er 50 cm. Fortvivl ikke, hvis det ikke bliver perfekt på første forsøg, klistermærkerne kan let fjernes igen eller forflyttes og de efterlader ingen mærker på væggen.

Svensknøgle Højdemåler
svensknøgle højdemåler
svensknøgle højdemåler