HjemHøjdemålerTræ

Højdemåler: Træ

Skab en stemning af skov i børneværelset og lad dit barn vokse «ligeså højt som et træ».

0 / 20
0 / 20

Skab en stemning af skov i børneværelset og lad dit barn vokse «ligeså højt som et træ».

349 kr. per sæt

Måler barnet fra 50 – 160 cm. Total højde efter opsætning er 177 cm. Bredde 40 cm.

Fremragende

Baseret på 2173 anmeldelser

13 timer siden

Gode navnemærker

Gode navnemærker, som sidder godt fast. God service og hurtigt levering. Vi har handler her før, og handler her helt sikkert igen Reflekserne har vi ikke været så heldige med, de faldt hurtigt af. Dette har vi ikke kontaktet firmaet…

Kit og Søren
13 timer siden

Vi anbefaler gerne Identiketter

Vi anbefaler gerne Identiketter til andre forældre. Flotte designs, nem udførsel af bestilling og hurtig levering.

Sofie
17 timer siden

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt

Susanne Houborg Nielsen

At lade barnet følge med i hvor hurtigt de vokser, er både lærerigt og sjov. Tag noget af skoven med ind på børneværelset og lad dit barn vokse «lige så højt som et træ» med denne herlige højdemåler.

Dette sæt indeholder en selvklæbende højdemåler og flere små dekorationselementer med skoven som tema. Højdemåleren fungerer som et klistermærke og kan enkelt fæstes på vægge, døre og skabe. Træet, som er det største dekorationselement i pakken er 177 cm langt og 40 cm bredt.

Du kan også få højdemåleren med din personlige tekst, for eksempel barnets navn og fødselsdato.

Dekorationen er lavet i et fleksibelt materiale som ikke strækker sig eller skader væggen. De sidder bedst på en glat overflade, men kan også fungere på let tekstureret flade.

Højdemåleren følger barnet fra det er 50 til 160 cm langt og for at få et nøjagtig mål bør du derfor placere højdemåleren i rigtig højde på væggen. Sørg for at afstanden fra gulvet og op til den nederste markør på målelinjen er 50 cm. Fortvivl ikke, hvis det skulle blive forkert ved første forsøg, klistermærkerne kan nemt fjernes igen og de efterlader ingen mærker på væggen.

Ønsker du at dekorere børneværelset med flere elementer fra skovens rige? Se vores udvalg af dørdekorationer og vægdekorationer i samme tema.