Gå til indhold
HjemHøjdemåler børnTræ

Højdemåler: Træ

Forhåndsvisning af Højdemåler: Træ
349 kr. per sæt
0 / 20
0 / 20

Skab en stemning af skov i børneværelset og lad dit barn vokse «ligeså højt som et træ».

Måler barnet fra 50 – 160 cm. Total højde efter opsætning er 177 cm. Bredde 40 cm.

Selvklæbende
Lette at fjerne
Efterlader ingen mærker
Stort udvalg

At lade barnet følge med i hvor hurtigt de vokser, er både lærerigt og sjov. Tag noget af skoven med ind på børneværelset og lad dit barn vokse «lige så højt som et træ» med denne herlige højdemåler.

Dette sæt indeholder en selvklæbende højdemåler og flere små dekorationselementer med skoven som tema. Højdemåleren fungerer som et klistermærke og kan enkelt fæstes på vægge, døre og skabe. Træet, som er det største dekorationselement i pakken er 177 cm langt og 40 cm bredt.

Du kan også få højdemåleren med din personlige tekst, for eksempel barnets navn og fødselsdato.

Dekorationen er lavet i et fleksibelt materiale som ikke skader væggen. De sidder bedst på en glat overflade, men kan også fungere på let tekstureret flade.

Højdemåleren følger barnet fra det er 50 til 160 cm langt og for at få et nøjagtig mål bør du derfor placere højdemåleren i rigtig højde på væggen. Sørg for at afstanden fra gulvet og op til den nederste markør på målelinjen er 50 cm. Fortvivl ikke, hvis det skulle blive forkert ved første forsøg, klistermærkerne kan nemt fjernes igen og de efterlader ingen mærker på væggen.

Ønsker du at dekorere børneværelset med flere elementer fra skovens rige? Se vores udvalg af dørdekorationer og vægdekorationer i samme tema.

Højdemåler til børneværelset - træ
Højdemåler træ
Højdemåler børn - træ