Gratis fragt - Hurtig levering - 100% Tilfredshedsgaranti
0
HjemOm Disney navnemærker

Om Disney navnemærker

Disney navnemærkater

Disney navnemærkater

Disney navnemærkater med kendte og kære figurer! Disse farverige navnemærker får du kun hos os, og de er lige fine til fortryllende små prinser og prinsesser som til store og seje helte og heltinder. Her kan du vælge flotte temapakker med Vaiana, Frost, Disney Prinsesser, Mickey & venner, Biler eller Peter Plys. Hver temapakke indeholder 120 navnemærker med seks forskellige design som alle harmonerer med hinanden.

Vores Disney navnemærkater er strygefrie og selvklæbende, og de klistres enkelt på det som skal mærkes. Du kan mærke både tøj, sko og alt af udstyr med disse farverige navnemærker. Ikke bare er de fine at se på, men det farverige og unikke design hjælper også børn med at genkende det som er deres, selv om de ikke kan læse.

Disney navnemærkerne er meget slidstærke og tåler både 60 grader i vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, ovntemperaturer og kulde. Størrelsen på alle navnemærkerne i sættet er 30×13 mm.

Disney navnemærkater til tøj

Disney navnemærker klistres enkelt på vaskeanvisningen eller indsyede navnemærker i tøjet. Dette for at undgå at vandet trænger ind gennem tøjfibrene og ødelægger limens klæbende egenskab. Findes der ikke disse indsyede tøjmærker, anbefaler vi at du bruger strygelapper. Dette gælder specielt for sokker, vanter, halser o.l.

Disney navnemærkater til sko og udstyr

Vores Disney navnemærker fungerer udmærket på sko og alt af udstyr. Den slidstærke overflade tillader at du fæster mærkelappen på indersiden af skoen om du vil. Sørg bare for at overfladen du ønsker at fæste navnemærket på er tør og ren før du starter.

Brugsanvisning

  • Fæst mærkelappen godt på et rent og tørt sted.
  • På tøj sidder mærkelappen bedst på vaskelappen eller tøjmærket. På tøj må navnemærket fæstes på vaskeanvisning eller indsyede mærkelapper i tøjet. Dette for at undgå at vandet trænger ind gennem tøjfibrene og ødelægger limens klæbende egenskab.
  • Pas på at hjørnerne er klistret godt fast.
  • Vent 24 timer før vask.