Gratis fragt - Hurtig levering - 100% Tilfredshedsgaranti
0
HjemOm Hello Kitty navnemærker

Om Hello Kitty navnemærker

Hello Kitty navnemærkater

Hello Kitty navnemærkater

Farverige navnemærkater med yndige Hello Kitty! Her kan du vælge blandt fire flotte temapakker; Klassisk, Rosa Verden, Sporty og Vintereventyr. Hver temapakke indeholder 120 navnemærker med seks forskellige design som alle harmonerer med hinanden. Er dit barn glad for rosa, finder du en hel pakke med rosa nuancer. Er dit barn derimod mere glad i en miks af farver, finder du også pakker med dette. Her er noget for enhver smag.

Hello Kitty navnemærkerne er strygefrie og selvklæbende, og de klistres enkelt på det som skal mærkes. Du kan mærke både tøj, sko og alt af udstyr med disse farverige navnemærker. Ikke bare er de fine at se på, men det farverige og unikke design hjælper også barnet med at genkende det som er deres, selv om de ikke kan læse.

Vores Hello Kitty navnemærkater er meget slidstærke og tåler både 60 grader i vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, ovntemperaturer og kulde. Størrelsen på alle mærkelapperne i sættet er 30×13 mm.

Hello Kitty navnemærkater til tøj

Hello Kitty navnemærkerne må fæstes på vaskeanvisning eller indsyede mærkelapper i tøjet. Dette for at undgå at vandet trænger ind gennem tøjfibrene og ødelægger limens klæbende egenskaber. På tøj uden indsyede tøjmærker (eksempelvis sokker, vanter, halstørklæder), anbefaler vi strygelapper i sort/hvid.

Hello Kitty navnemærkater til sko og udstyr

Hello Kitty navnemærkerne fungerer godt på sko og alt af udstyr. Den slidstærke overflade tillader at du fæster mærkelappen på indersiden af skoen, hvis du vil. Sørg bare for at overfladen du ønsker at fæste navnemærket på er tør og ren før du starter.

Brugsanvisning

  • Fæst navnemærket godt på et tørt og rent sted.
  • På tøj må navnemærket fæstes på vaskeanvisning eller indsyede mærkelapper i tøjet. Dette for at undgå at vandet trænger ind gennem tøjfibrene og ødelægger limens klæbende egenskab.
  • Pas på at hjørnerne er sat godt fast.
  • Vent 24 timer før vask.