Gå til indhold
HjemPlakater børnLeg og læring

Plakater: Leg og læring

Vælg størrelse

Vælg ramme

Plakat
129,00 kr.
Ramme
0,00 kr.
Total
129,00 kr.
1

Tilbage til Plakater børn

Forhåndsvisning af Plakater: Alfabet med skovens dyr
Forhåndsvisning af Plakater: Alfabet med skovens dyr
Forhåndsvisning af Plakater: Alfabet med skovens dyr
Forhåndsvisning af Plakater: Alfabet med skovens dyr
Tryk af høj kvalitet
Premium matpapir
Stort udvalg
Perfekt til børneværelset

Lad børnene udforske og lære bogstaver og tal med pædagogiske plakater fra Identiketter “Leg og læring”. Disse inspirerende plakater er skabt for at vække børnenes interesse og gøre læringen legende let.
Plakaterne er designet med glade farver og søde dyr, så bogstaver og tal bliver en spændende opdagelsesrejse for de yngste. Perfekte til børneværelset, klasseværelset eller som en særlig gave. Disse plakater er ikke blot dekorative, men også lærerige. De stimulerer børnenes udvikling ved at vække deres nysgerrighed og fremme selvstændig læring, samtidig med at de styrker grundlæggende færdigheder inden for læsning og matematik.

Giv børneværelset et personligt touch

Væk med kedelige og uinspirerende vægge! Plakater er en effektivt måde, at give værelset et personlig touch. Identiketter tilbyder et stort udvalg plakater, der gør det enkelt at tilsætte lidt farve og spænding på børneværelset.

Mix og match – efter dine egne ønsker

Har dit barn mange hobbyer? I lighed med voksne, så ønsker børn at værelset skal afspejle deres interesser. Noget af det bedste ved vores plakater er, at alle er designet i samme stil – sådan at du nemt og enkelt kan kombinere plakater på tværs af de forskellige serier hvis du skulle ønske det.

Svært at vælge? Tag dem allesammen!

Vil du dekorere børneværelsets fire vægge, eller ønsker du at skabe et fokuspunkt? Plakater med forskellige motiver og størrelser skaber interesse og er med til at gøre dit værelse helt unikt. Gennem at gruppere flere billeder på en væg, får værelset et helt specielt udtryk.

Plakater for store som små

Jo yngre barnet er, desto enklere kunst vil de synes bedst om. Mens de små rollinger trives med enkle og let genkendelige figurer; såsom deres yndlingsdyr, ønsker større børn oftest plakater med lidt flere detaljer. Hos Identiketter får du begge dele! Flere af vores plakater har lærerige tekster, til stor glæde for alle barn.