HjemReflekser
Reflekser

Reflekser

Selvklæbende reflekser til overtøj og udstyr. Limen på bagsiden af reflekserne fæstner sig enkelt til forskellige typer overflader. De er fleksible i formen, og sidder fint på tøj og udstyr, der er i bevægelse.

Neutrale reflekser

Neutrale

Sæt med 15 reflekser
139 kr. per sæt

Reflekser med dyr fra skoven

Dyr

Sæt med 12 reflekser
139 kr. per sæt

Reflekser med smileys

Emoji

Sæt med 12 reflekser
139 kr. per sæt

Reflekser med Spider-Man

Spider-Man

Sæt med 12 reflekser
139 kr. per sæt

Reflekser med Frozen

Frost

Sæt med 12 reflekser
139 kr. per sæt

Reflekser med Hello Kitty

Hello Kitty

Sæt med 12 reflekser
139 kr. per sæt

Farverige reflekser

Blomster

Sæt med 15 reflekser
139 kr. per sæt

Fremragende

Baseret på 2109 anmeldelser

13 timer siden

god service varne komme til tiden.

god service varne komme til tiden.

Anni Wozny
29 timer siden

Virkelig flotte navnestickers!

Virkelig flotte navnestickers!

Pernille
30 timer siden

Super

Super! Ingen problemer.

Marika Anna

Selvklæbende reflekser til ydertøj og udstyr er et smart valg for både børn og voksne. Vores selvklæbende reflekser kommer i fine designs, men allervigtigst er at de lyser op og gør dig synlig i mørket.

Reflekserne fungerer som normale klistermærker og kan fæstes på rygsække, yderjakker, handsker og sko. Jo flere reflekser du bruger, desto synligere bliver du!

Hver pakke indeholder 12-15 reflekser. Vælg mellem neutrale reflekser eller blandingssæt med dyr, blomster emojiis, Frist, Spiderman eller Hello Kitty.

Bli set – brug refleks – alt kan mærkes

Bliv set – alt kan mærkes

Folien på reflekserne er godkendt i henhold til EN13356 (Europæisk standard for reflekser til personlig brug), men vær opmærksom på at de mindste figurer på refleksarket er for små til at blive brugt som selvstændige sikkerhedsprodukter. De fungerer som tillægsdekor til de større mærker. Pynt overtøj, tasker, sko og andet, der gør dig synlig. Flot at se på, og sjovt at sætte på!

Synlig på 140 meters afstand

Reflekser reducerer risikoen for at blive påkørt i mørket med hele 85%. Med refleks er du synlig på 140 meters afstand. Hvis du dropper refleksen, er du først synlig på 20-30 meters afstand. Det er noget at tænke over. Husk også at reflekser er nødvendige – også selvom der er gadebelysning hvor du går. De fleste fodgængerulykker sker i byen.

Smart placering

Placeringen af reflekser er vigtigere end du tror. Jo mere urbant du bor, desto lavere bør reflekserne fæstnes. Nærlys er hyppigere brugt i byen og de bliver vinklet lavt. Hvis du bor i områder med mere fjernlys, bør reflekserne placeres højere.
Husk også at revner og sprækker i refleksen, vil være med til at svække dens evne. Vi anbefaler derfor at du bytter dem ud jævnligt.