Gå til indhold
HjemStore navnelapper

Store navnelapper

Ekstra store navnelapper til alt udstyr. Klistres enkelt på. Slidstærke og robuste, tåler varme, vind og kulde.

0 / 17
0 / 17
Forhåndsvisning af Store navnelapper
Store navnelapper - størrelser3 stk

Vælg tema

Store navnelapper
179 kr.
Total
179 kr.
1
Slidstærk
Selvklæbende
Uden skadelige stoffer
Vores største mærker

Vores store navnelapper er et godt valg for større ting som madkasser, kælke, skoletasker og cykler. Navnelapperne er ikke bare godt synlige, de har også superfine motiver, som kan forvandle en lidt kedelig drikkedunk til barnets favorit!

I vores færdigdesignede temapakker har vi alt fra søde dyr til seje emojiis og uhyggelige monstre.

Kan du godt lide designet? Du finder også motiverne på vores andre selvklæbende navnelapper og strygelapper. Ved at vælge samme design, bliver det lettere for barnet at finde sine ejendele.

Navnelapperne er slidstærke og robuste, og de sidder godt fast på overflader som plast, metal og glas. De varierer i størrelse og facon, den største er 5 cm i diameter. Hver pakke indeholder 33 store navnelapper.

Tag vare på det du er glad for – mærk dine ting med Identiketter navnemærker.

Store navnelapper til støvler
Mærk din rygsæk med store navnelapper
Ekstra store navnelapper til børnehaven
Store navnelapper til skolesagerne
Store navnelapper til bøger
Mærk dine sko med store navnelapper
Store navnelapper til madkassen og drikkeflasken
Store navnelapper til udstyr
Store, farverige navnelapper til børn

Giv udstyret nyt liv

Gør madkassen, rygsækken eller cyklen ekstra fin med store, selvklæbende navnemærker. Bladr gennem det store udvalg af farverige og nydelige designs. Her har du praktiske og æstetiske kvaliteter samlet i et produkt – tingene bliver sjovere at se på, og der er ingen tvivl om hvem de tilhører.

Store navnemærker – flere størrelse

Ekstra store navnemærker, men også ekstra seje navneetiketter. Hvorfor, spørger du? Fordi de kommer i flere størrelser! Du får cirkler, kvadrater og rektangler i et dejligt mix, hvor sejt er det ikke lige? Mærkning af ejendele bliver sjovere, livligere og mere kreativt med disse fine navnemærker.

Perfekte til store ting

Store navnemærker er perfekte til de større ting, for eksempel fodbolde, bøger, kælke og drikkedunke. De er enkle at påføre, fine at se på og ikke mindst synlige – også på afstand. Hjælp børnene at med at se forskel på ”dit og mit” med et tydeligt og sjovt navnemærke. Enklere bliver det ikke!