Gratis fragt - Hurtig levering - 100% Tilfredshedsgaranti
Blog0
HjemStrygemærker
Strygemærker

Strygemærker

Strygelapper til tøj, sidder som støbt. Tåler 95 grader i vaskemaskinen.

0 / 17
0 / 17
0 / 17
Forhåndsvisning af Strygemærker

Strygelapper til tøj, sidder som støbt. Tåler 95 grader i vaskemaskinen.

120 stk., 30 x 13 mm 179 kr. per sæt

Fremragende

Baseret på 1882 anmeldelser

25 timer siden

Fint produkt og hurtig levering

Fint produkt og hurtig levering

Karina
26 timer siden

God service

God service, nem hjemmeside og god kvalitet

Malene
31 timer siden

Jeg synes at Identiketter har den…

Jeg synes at Identiketter har den bredeste og bedste farve/tekst/billede udvalg, som gør det muligt at lave nogle virkelig personlige og flotte etiketter, lige meget hvad barnet kan lide.

Kat

Påstrygbare navnelapper til tøj. Ekstra smarte til sokker! Du må have strygejernet fremme, for at fæste disse navnelapper. Det kræver lidt mere indsats, men til gengæld sidder de ekstra godt på alle stykker tøj! Designes efter eget ønske, akkurat som ved vores strygefri alternativ. Mix og match til du finder den variant, som du bedst kan lide! Ønsker du at de skal matche vores øvrige navnelapper? Ikke noget problem, du finder de fine farver og motiver på tværs af alle vores produkter.

Strygelapperne er 30 x 13 mm, en perfekt størrelse til de fleste stykker tøj. Pakken består af 120 mærkelapper, et godt antal til at få mærket både indetøj, ydertøj og fritidstøj. De er særdeles slidstærke og tåler 95 grader i vaskemaskinen.

Disse navnelapper passer til alle, men er ekstra smarte til beboere på institutioner, hvor tøjet bliver vasket på institutionens vaskeri. Industrimaskiner er mindre skånsomme og det kræves at navnelapperne tåler hård brug.

Tag vare på det du er glad for – tag vare på miljøet – mærk dine ting med Identiketter.

Strygelapper til tøj

Her er du nødt til at finde strygejernet frem. De kan dog betale sig, for mærkerne sidder fast på alle de stykker tøj, hvor klistermærkerne ikke rækker. Det er for eksempel sokker, hjemmestrik eller alt hvor vaskeanvisningen ikke findes.
Du kan vælge mellem mange farver og design, og dermed lave dit helt unikke strygemærke.

Tåler kogevask

Navnemærker, som stryges på tøj, smelter ned i tøjfibrene og sidder derfor ekstra godt fast. De kan tåle hård slitage og har ingen problemer med de varmeste temperaturer i vaskemaskinen eller tørretumbleren.

Fæste og fjerne strygelappen

Er strygelappen begyndt at løsne? Sæt dem på igen! Varm strygejernet (højeste temperatur), læg silikonepapiret imellem og brug cirkulære bevægelser i 8-10 sekunder, så hjørnerne fæster sig godt. Vupti – Så god som ny! Strygelapperne fjerner du nemmest ved at varme lappen op med et strygejern (husk silikonepapir), nulre lidt i tøjet og så forsigtigt pille dem af med fingrene.