Gå til indhold
HjemNavnelapper med kendte figurerBamse navnelapper

Bamse navnelapper

Selvklæbende, strygefri navnelapper til tøj og udstyr. Tåler vaskemaskine, tørketumbler, opvaskemaskine, ovntemperatur og kulde.

Forhåndsvisning af Bamse navnelapper - Bamse

225 kr. per sæt

0 / 17
0 / 17
0 / 17

Vælg din figur

Disse fine navnelapper får du i pakken – totalt 120 stk.

20 stkForhåndsvisning af Bamse navnelapper - Bamse
20 stkForhåndsvisning af Bamse navnelapper - Bamse
20 stkForhåndsvisning af Bamse navnelapper - Bamse
20 stkForhåndsvisning af Bamse navnelapper - Bamse
20 stkForhåndsvisning af Bamse navnelapper - Bamse
20 stkForhåndsvisning af Bamse navnelapper - Bamse

© Rune Andréasson

De særegne karakterer fra den klassiske tegneserie om «Bamse – verdens stærkeste bjørn» har i flere årtier glædet og forundret børnene. Når Bamse spiser farmors honning, bliver han verdens stærkeste bjørn og kan sammen med sin bedsteven Lille Hopsa og Ole Opfinder bekæmpe den skumle Ulv. Hvem vil derfor ikke være bedre til at hjælpe børnene med at holde styr på deres tøj og andre ejendele end Bamse og hans venner?

Identiketter er et uundværligt hjælpemiddel i en hektisk hverdag og som vi alle nok har erfaret, så har de ting vi tager med ud af huset en tendens til at forsvinde. Det er ikke bare irriterende at bruge tid på at købe nyt, enkelte ting kan endda være ganske kostbart at erstatte. Hvis man mærker alt det ens barn har med i skolen eller i børnehaven med navnelapper, så er chancen meget større for at alt faktisk kommer med hjem igen!

På disse selvklæbende navnelapper kan barnet vælge sin yndlingsfigur fra Bamses fantasirige verden, om det så er den morsomme Lille Hopsa, kloge Ole, den lidt skumle Ulv, farmor og katten, eller selveste Bamse.

Vores selvklæbende navnelapper med bamsemotiver kommer i færdigdesignede temasæt med seks varianter pr pakke. Hvert mærke er 30 x 13 mm; en størrelse der passer til det meste. Pakkerne består af 120 navnelapper, hvilket giver jer mulighed for at mærke hele garderoben og endda måske noget mere?

Mærk barnets drikkedunk, termoflaske, madkasse, sovebamsen, skole- eller børnehavetasken, sko, tøj eller alt det andet som skal med i børnehaven eller skolen. Vores navnelapper er slidstærke og tåler 60 grader i vaskemaskinen, tørretumbleren, opvaskemaskinen, ovnen og kulde. Til trods for hård brug og slitage over tid, bevarer navnelapperne sine farver, form og facon.

Se også vores udvalg i andre selvklæbende navnelapper. Vi har et bredt udvalg i forskellige størrelser, farver og motiver. Vi har også navnelapper som kan stryges på tøjet og som sidder ekstra godt på hjemmestrikkede eller hjemmesyede trøjer samt sokker, halstørklæde eller andre tekstiler uden indsyede mærkelapper.

Tag vare på det du er glad for – pas på miljøet – mærk dine ting med navnelapper fra Identiketter

Bamse navnelapper
Bamse navnelapper til drikkeflasken
Mærk tøjet med Bamse navnelapper
Bamse navnelapper til tøj og sko