Gå til indhold
HjemHøjdemåler børnHus

Højdemåler: Hus

Forhåndsvisning af Højdemåler: Hus
349 kr. per sæt
0 / 20
0 / 20

Følg med i barnets vækst, etage for etage og helt til toppen!

Måler barnet fra 50 – 160 cm. Total højde efter opsætning er 168 cm. Bredde 20 cm.

Selvklæbende
Lette at fjerne
Efterlader ingen mærker
Stort udvalg

Se dit barn strække sig op mod himlen med denne helt unikke højdemåler formet som et hus. Hvor mange etager er barnet vokset siden jeres forrige måling? Følg udviklingen gennem billeder eller ved at skrive datoen for de forskellige milepæle på højdemåleren.

Sættet indeholder en selvklæbende højdemåler og flere små dekorationselementer som skyer og biler. Højdemåleren fungerer som et klistermærke og kan nemt placeres på vægge, døre og skabe. Huset er det største dekorationselement i pakken.

Du kan også få højdemåleren med din personlige tekst; for eksempel barnets navn og fødselsdato.

Dekorationen er lavet i et fleksibelt materiale som ikke skader væggen. Den sidder bedst på en glat overflade, men kan også fungere på en let tekstureret flade.

Højdemåleren følger barnet fra det er 50 til 160 cm langt og for at få et nøjagtigt mål bør du derfor placere højdemåleren i rigtig højde på væggen. Sørg for at afstanden fra gulvet og op til den nederste markør på målelinjen er 50 cm. Fortvivl ikke, hvis det skulle blive forkert ved første forsøg, klistermærkerne kan nemt fjernes igen og de efterlader ingen mærker på væggen.

Kunne det tænkes, at resten af børneværelset også trænger til en fornyelse? Se vores udvalg i dør-stickers og wallstickers i forskellige temaer – vi har noget til enhver smag!

Højdemåler til børneværelset - hus
Højdemåler hus
Højdemåler børn - hus