Gratis fragt - Hurtig levering
Blog0
HjemNavnelapper til tøj og udstyr
Navnelapper til tøj og udstyr

Navnelapper til tøj og udstyr

Navnelapper som klistres på tøj og udstyr. Tåler 60 grader i vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine.

0 / 17
0 / 17
0 / 17
Forhåndsvisning af Navnelapper til tøj og udstyr

Navnelapper som klistres på tøj og udstyr. Tåler 60 grader i vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine.

120 stk., 30 x 13 mm 179 kr. per sæt

Fremragende

Baseret på 1866 anmeldelser

7 dage siden

God service

God service ! Min pakke kom aldrig frem, og skrev derfor til virksomheden. De svarede omgående og var utrolig høflige på skrift. De sendte omgående en ny. Da denne ej kom frem, fik jeg pengene retur. Dejligt at man ikke skulle til og bøvle frem og tilbage ! Har efterfølgende bestilt igen , og de er modtaget og er i kanon kvalitet. Sidder godt fast i tøjet og er super søde ! Bestiller helt sikkert herfra igen

sandra
14 dage siden

Min pakke forsvandt med posten og da…

Min pakke forsvandt med posten og da jeg kontaktede firmaet var de klar til at hjælpe. De kan selvfølgelig ikke gøre for at pakken bliver væk men deres service under denne situation var fabelagtig!

Rikke
18 dage siden

God service!

Jeg bestilte, fik dagen efter en mail om at min vare var sendt afsted, men modtog ikke noget. Jeg skrev derfor til dem og de gik straks igang med at lave min ordre igen og sendte en ny vare. Den kom 3 dage senere. Super god service👏🏼👍🏽

Mette Dinsen

Navnelapper fra Identiketter er et must i hverdagen. De hjælper dig med at holde orden på dit og mit! Mærk tøj, sko og udstyr på en enkel og sjov måde. Disse navnelapper er vores mest populære valg, de er selvklæbende og strygefri og kan designes efter eget ønske. Du bestemmer selv om lappen skal være super sød, super sej, trendy eller sjov. Vi har hundredevis af farver og designs at vælge mellem. Mix og match til du finder mærkelappen som passer perfekt til din familie og dine behov. Og du, vidste du at du nu kan matche navnelapperne med måde minilapper, strygelapper, store navnelapper og dekor?

Navnelapperne er 30 x 13 mm og passer perfekt til det meste tøj og på de fleste ting. Du får 120 mærkelapper i pakken, et godt antal til at få mærket det som trænger. Navnelapperne kan bruges til alt, også sportsudstyret, madkassen, drikkedunken, opladeren og en masse andre ting, som vandrer ind og ud af hjemmet. Sæt en navnelap på og vær tryg på at alt kommer med hjem igen.

Vores navnelapper er enkle at montere og holder godt i vask efter vask, år efter år.

Tag vare på det du er glad for – tag vare på miljøet – mærk dine ting med Identiketter.

Navnelapper

Med vores navnelapper kan du mærke tøj, sko og udstyr. Navnelapperne er super robuste og super praktiske. Kan bruges til alt tøj, som stadig har en intakt vaskeanvisning i sig. For sokker, hjemmestrik og andet uden vaskeanvisning, anbefales strygemærkerne. Navnemærkerne designes efter eget ønske.

Tåler vask

Navnemærkerne tåler 60 grader i vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine. De tåler også kulde. Vi stiller høje krav til kvalitet og garanterer at farve og facon holder over tid – også selvom mærkerne udsættes for hård brug og slitage.

Hurtig levering

Vi er meget optagede af leveringstid, og gør vores bedste for at du får mærkerne hjem i postkassen hurtigst muligt. 1 dags produktionstid og 2-3 dages leveringstid, så er de klar til at blive klistret på!