Gå til indhold
HjemNavnelapper til tøj og udstyr

Navnelapper til tøj og udstyr

Navnelapper som klistres på tøj og udstyr. Navnemærkerne tåler 60 grader i vaskemaskinen, tørretumbleren og opvaskemaskine.

Forhåndsvisning af Navnelapper til tøj og udstyr

179 kr. per sæt

0 / 17
0 / 17
0 / 17
Slidstærk
Selvklæbende
Uden skadelige stoffer
Forældrefavoritten

Navnelapper fra Identiketter hjælper dig med at holde styr på familiens tøj og ejendele. Disse selvklæbende og strygefri navnelapper er vores mest populære valg, da de er superenkle at sætte på, sidder godt og kan bruges på den meste.

Prøv dig frem med forskellige farver og motiver til du finder navnelapper til tøj og udstyr, som er perfekt for din familie og dit behov. Du kan vælge mellem hundredevis af designs og farver, uanset om du fortrækker en sød, sej eller neutral navnelap.

Er dit barn fan af karaktererne fra Bamse eller Gurli Gris? Se vores navnelapper til børn med kendte figurer, her er der flere at vælge imellem.

Hver pakke indeholder 120 selvklæbende klistermærker i størrelsen 30 x 13 mm. Denne størrelse er perfekt til det meste tøj, men passer også godt på udstyr som ladere, madkasser, drikkedunke og andre ejendele som tages med ud. Mærk det du ejer med en navnelap og vær tryg på at alt kommer med hjem igen.

Har du også husket at mærke de mindste ting? Vi har minilapper, små navnelapper som kan sættes på de mindste ting som blyanter, hårspænder og sutter. Lad barnet være med til at sætte dem på – så kan de bedre kende forskel på dit og mit!

Tag vare på det du er glad for –  mærk dine ting med Identiketter navnemærker.

Danmarks bedste navnelapper! Du finder garanteret noget hos os – uanset hvad du ønsker at mærke!

Navnemærker børn
Navnemærker børn
Navnemærker børn
Navnemærker børn
Navnemærker børn
Navnemærker børn

Test vores navnelapper

Med vores navnelapper kan du mærke tøj, sko og udstyr. Navnelapperne er super robuste og super praktiske. Kan bruges til alt tøj, som stadig har en intakt vaskeanvisning i sig. For sokker, hjemmestrik og andet uden vaskeanvisning, anbefales strygemærkerne. Navnemærkerne designes efter eget ønske.

Navnelapper til tøj og udstyr som tåler vask

Navnemærkerne til tøj og udstyr tåler 60 grader i vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine. De tåler også kulde. Vi stiller høje krav til kvalitet og garanterer at farve og facon holder over tid – også selvom navnemærkerne udsættes for hård brug og slitage.

Gratis fragt & hurtig levering

Vi er meget optagede af leveringstid, og vi gør vores bedste, for at du får navnelapperne i postkassen så hurtigt som muligt. Vores strygefri navnelapper leveres i postkassen indenfor 3-7 dage. Gratis fragt!