Gå til indhold
HjemPlakater børnDinosaur

Plakater: Dinosaur

Vælg størrelse

Vælg ramme

Plakat
129 kr.
Ramme
0 kr.
Total
129 kr.
1

Tilbage til Plakater børn

Forhåndsvisning af Plakater: Triceraptos
Forhåndsvisning af Plakater: Triceraptos
Forhåndsvisning af Plakater: Triceraptos
Forhåndsvisning af Plakater: Triceraptos
Tryk af høj kvalitet
Premium matpapir
Stort udvalg
Perfekt til børneværelset

Dinosaurer har et dragelignende udseende som fanger børnenes opmærksomhed. Nu kan de lære mere om disse gigantiske og mystiske skabninger, samtidig som du giver børneværelset et løft. Vores søde plakatserie med dinosaurer består af seks forskellige motiver, og giver dit barn mulighed for at lære navnet til de forskellige dinosaurer og lære forhistorien til de fascinerende dinosaurer. Vælg dit yndlingsmotiv eller kombinér flere plakater for det bedste resultat

Vil du også give døren til børneværelset en make-over? Se vores udvalg i selvklæbende dør-stickers med dinosaur som tema.

Giv børneværelset et personligt touch
Væk med kedelige og uinspirerende vægge! Plakater er en effektivt måde, at give værelset et personlig touch. Identiketter tilbyder et stort udvalg plakater, der gør det enkelt at tilsætte lidt farve og spænding på børneværelset.

Mix og match – efter dine egne ønsker
Har dit barn mange hobbyer? I lighed med voksne, så ønsker børn at værelset skal afspejle deres interesser. Noget af det bedste ved vores plakater er, at alle er designet i samme stil – sådan at du nemt og enkelt kan kombinere plakater på tværs af de forskellige serier hvis du skulle ønske det.

Svært at vælge? Tag dem allesammen!
Vil du dekorere børneværelsets fire vægge, eller ønsker du at skabe et fokuspunkt? Plakater med forskellige motiver og størrelser skaber interesse og er med til at gøre dit værelse helt unikt. Gennem at gruppere flere billeder på en væg, får værelset et helt specielt udtryk.

Plakater for store som små
Jo yngre barnet er, desto enklere kunst vil de synes bedst om. Mens de små rollinger trives med enkle og let genkendelige figurer; såsom deres yndlingsdyr, ønsker større børn oftest plakater med lidt flere detaljer. Hos Identiketter får du begge dele! Flere af vores plakater har lærerige tekster, til stor glæde for alle barn.