Gå til indhold
HjemPlakater børnEksotiske dyr

Plakater: Eksotiske dyr

Vælg størrelse

Vælg ramme

Plakat
129 kr.
Ramme
0 kr.
Total
129 kr.
1

Tilbage til Plakater børn

Forhåndsvisning af Plakater: Elefant
Forhåndsvisning af Plakater: Elefant
Forhåndsvisning af Plakater: Elefant
Forhåndsvisning af Plakater: Elefant
Tryk af høj kvalitet
Premium matpapir
Stort udvalg
Perfekt til børneværelset

Fra majestætiske løver til morsomme aber! Verden er fyldt med vilde og eksotiske dyr, der begejstrer store som små. Måske har du lyst til at indrette børneværelset med et safari- eller jungletema? Plakatserien «eksotiske dyr» er alle dyrelskernes drøm! Serien består af 13 forskellige plakater med dyr i fine farver, og med en tekst som fortæller barnet hvad de forskellige dyrearter hedder. Vælg dit yndlingsdyr eller kombinér flere plakater for at opnå det bedste resultat!

Giv værelset et personlig touch
Væk med kedelige og uinspirerende vægge! Plakater er en effektivt måde, at give værelset et personlig touch. Identiketter tilbyder et stort udvalg plakater, der gør det enkelt at tilsætte lidt farve og spænding på børneværelset.

Mix og match – efter dine egne ønsker
Har dit barn mange hobbyer? I lighed med voksne, så ønsker børn at værelset skal afspejle deres interesser. Noget af det bedste ved vores plakater er, at alle er designet i samme stil – sådan at du nemt og enkelt kan kombinere plakater på tværs af de forskellige serier hvis du skulle ønske det.

Svært at vælge? Tag dem allesammen!
Vil du dekorere børneværelsets fire vægge, eller ønsker du at skabe et fokuspunkt? Plakater med forskellige motiver og størrelser skaber interesse og er med til at gøre dit værelse helt unikt. Gennem at gruppere flere billeder på en væg, får værelset et helt specielt udtryk.

Plakater for store som små
Jo yngre barnet er, desto enklere kunst vil de synes bedst om. Mens de små rollinger trives med enkle og let genkendelige figurer; såsom deres yndlingsdyr, ønsker større børn oftest plakater med lidt flere detaljer. Hos Identiketter får du begge dele! Flere af vores plakater har lærerige tekster, til stor glæde for alle barn.